Διαφήμιση
Τετάρτη, 16 Οκτώβριος 2013 15:07

Το Lido Water Park, στην Κω αναβάθμισε το ηχητικό του σύστημα με 2 μονάδες της BCS, λύνοντας όλα τα προβλήματα των προηγούμενων σεζόν…

Το Lido Water Park βρίσκεται στην περιοχή Μαστιχάρι της Κω (25χλμ από το κέντρο της πόλης), καταλαμβάνει μια έκταση 75000 τ. μ. και είναι ένα από τα μεγαλύτερα υδροψυχαγωγικά πάρκα στην Ελλάδα. Μέσα στο πάρκο υπάρχει μεγάλη ποικιλία από νεροτσουλήθρες, παιχνίδια νερού και εγκαταστάσεις εξυπηρέτησης όπως εστιατόρια, σνακ μπαρ, καφέ-μπαρ, ιατρείο, αποδυτήρια και μίνι-μάρκετ. Το νερό κάθε πισίνας ανανεώνεται και ανακυκλώνεται (φιλτράρεται) καθημερινά, καθιστώντας τις εγκαταστάσεις του Lido Water Park από τις πιο σύγχρονες στην Ευρώπη.

Το ηχητικό σύστημα και το σύστημα ανκοινώσεων του Lido Water Park αναβαθμίστηκε φέτος από την εταιρία «Ηχοκίνηση» του Διονύση Μουρμούρη που έχει την τεχνική εποπτεία της εγκατάστασης. Ο Δ. Μουρμούρης κλήθηκε να δώσει φέτος δραστικές λύσεις στα προβλήματα αναπαραγωγής που παρουσιάζονταν τα προηγούμενα χρόνια στην ηχητική εγκατάσταση του χώρου σε μεγάφωνα και ενισχυτές.
Τη λύση στην εγκατάσταση έδωσε το multispeaker σύστημα της BCS που ‘μπήκε’ στην εγκατάσταση καθιστώντας την απλούστερη και αποτελεσματική. Πως έγινε αυτό; Πολύ απλά, αφαιρέθηκαν από την ήδη υπάρχουσα εγκατάσταση 7 ενισχυτές, 7 eq και 7 delay και τοποθετήθηκαν μόνο 2 ενισχυτές και 2 συστήματα BCS που οδήγησαν συνολικά 32 ηχεία σε 7 ζώνες. Τα ηχεία είναι δίδρομα με γούφερ 15 ιντσών, ενώ η ισχύς του κάθε ενισχυτή που χρησιμοποιήθηκε είναι της τάξεως των 1800Watt / κανάλι στα 4Ω. Ο κάθε ενισχυτής οδηγεί πλέον 8 ηχεία ανά κανάλι, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι οι αποστάσεις των 7 ‘γραμμών’ κυμαίνονται από 80 έως 100 μέτρα. Η εγκατάσταση αναβαθμίστηκε τον Απρίλιο και όλη τη φετινή θερινή σεζόν το Lido Water Park λειτούργησε απροβλημάτηστα όπως ανέφερε τόσο ο εγκαταστάτης Δ. Μουρμούρης όσο και η διεύθυνση του Lido. 
Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Δ. Μουρμούρης στο aLive, «το σύστημα των BCS είναι πραγματικά θαυματουργό, αφού με λιγότερους ενισχυτές και περιφερειακά είχαμε καλύτερο και κυρίως αξιόπιστο αποτέλεσμα. Αυτό ήταν το πρώτο καλοκαίρι που δεν κλήθηκα να αλλάξω κάποιον ενισχυτή, ή κάποιο ηχείο, αφού όλα λειτούργησαν άψογα».
Ο κ. Μουρμούρης εγκατέστησε επίσης το σύστημα της BCS και στο ξενοδοχείο Κosta Palace με το οποίο οδηγεί 64 ηχεία οροφής (7,5 Watt έκαστο) με έναν και μόνο ενισχυτή με αποθέματα ισχύος 500Watt / κανάλι.

Περισσότερες πληροφορίες για το BCS Multispeaker System μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ. Ωστόσο για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την εταιρία BCS ή επισκεφθείτε το δικτυακό της τόπο.

Επαφή
BCS Multispeaker System
τηλ 27410-32653

Rate this item
(4 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση