Διαφήμιση

Ταυτότητα


aLive Productions
Ο δικτυακός τόπος www.aLive.gr αποτελεί ιδιοκτησία της aLive Productions του Βασίλη Λαδονικόλα και έχει ως αντικείμενο την αξιόπιστη καθημερινή ενημέρωση, γύρω από τα επαγγελματικά audio, video, lighting δρώμενα της Ελληνικής και της παγκόσμιας αγοράς. 
Βασικό μας τσιτάτο είναι το «πρώτα το ζούμε και μετά το γράφουμε» γι’ αυτό και πριν γράψουμε ειδήσεις, απόψεις και τεχνικά άρθρα, κάνουμε ακόμα Live, ‘ψάχνουμε’ τις εγκαταστάσεις από μέσα και ‘λιώνουμε’ όσα περισσότερα τεχνικά βιβλία και εγχειρίδια μπορούμε, ενώ δε σταματάμε να ‘ψαχνόμαστε’ σε τεχνικά site και διάφορα blogs και forum…

Πλέον, μετά από 9 χρόνια καθημερινής ενημέρωσης (εντάξει τα Σαββατοκύριακα χαλαρώνουμε λίγο) στον αέρα του διαδικτύου (το aLive ξεκίνησε το 2005), το aLive έχοντας κερδίσει το σεβασμό και την αξιοπιστία των επαγγελματιών του ευρύτερου χώρου, αναβαθμίστηκε εξ ολοκλήρου. Η αλήθεια είναι ότι ξεκίνησε για τοπικό lifting, αλλά στην πορεία δεν έμεινε τίποτα όρθιο, με αποτέλεσμα οι στόχοι του alive να είναι πιο συγκεκριμένοι από ποτέ. Ποιοι είναι αυτοί; Να μην υπάρχει ούτε ένας επαγγελματίας ή εταιρία που να μην παίρνει το εβδομαδιαίο news letter μας, να καταχωρηθούν όλες οι εταιρίες και οι επαγγελματίες του χώρου στον Οδηγό Αγοράς υπηρεσιών και προϊόντων του aLive (ενδεχομένως θα πάρει το χρόνο του κάτι τέτοιο, αλλά φιλοδοξούμε ο εν λόγω οδηγός ν’ αποτελέσει γρήγορα το απόλυτο εργαλείο της αγοράς) και τέλος να βγούμε και εκτός συνόρων. 
Το μεγαλύτερο όμως στοίχημα όλων εμάς μέσω του aLive είναι ένα: να συμβάλλουμε έστω και λίγο στην αναβάθμιση του ευρύτερου χώρου του επαγγελματικού audio, lighting, video και στη βελτίωση των συνθηκών εργασίας για όλους τους εμπλεκόμενους σ’ αυτόν.

Βασίλης Λαδονικόλας


Διεύθυνση - Editor in Chief
Βασίλης Λαδονικόλας ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. )

Συντακτική Ομάδα  - Συνεργάτες ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. )
Η συντακτική ομάδα και οι συνεργάτες του aLive δεν είναι απλοί – τυπικοί ‘συντάκτες του internet’, αλλά πρωτίστως επαγγελματίες, με ενεργό συμμετοχή στα Audio, Lighting και Video (μεταξύ άλλων) δρώμενα. Πολλοί δε εξ’ αυτών, είναι τεχνικοί, ενώ αρκετοί όπως θα διαπιστώσετε είναι και αναγνωρισμένοι 'θεωρητικοί', καθώς διδάσκουν σε γνωστές σχολές και IEK.

- Τριαντάφυλλος Ζαχαριάδης
- Αποστόλης Παπαδομιχελάκης
- Θοδωρής Παπανικολάου
- Κατερίνα Βάμβα
- Κατερίνα Παναγοπούλου
- Βαγγέλης Μαρκουλής
- Δημήτρης Σταματάκος
- Ιάσον Θεοφάνου
- Βασίλης Λαδονικόλας

Σχεδιασμός - Δημιουργικό
Blend - Αλεξία Τσουβέλα ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. )

ΙΤ - Προγραμματισμός
BusyBee - Χρήστος Αστερίου ( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. )

Παρατηρήσεις / Σχόλια / Προτάσεις
( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. )

Webmaster
( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. )

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση