Διαφήμιση

Όροι Χρήσης


Το σύνολο του περιεχομένου του aLive (www.alive.gr) αποτελεί αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας της aLive Productions και προστατεύεται από τις σχετικές διατάξεις του Ελληνικού Δικαίου, του Ευρωπαϊκού και των εφαρμοζόμενων διεθνών συμβάσεων, περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

Ως εκ τούτου, απαγορεύεται η μερική ή ολική αναδημοσίευση, αντιγραφή τροποποίηση, αναπαραγωγή και κάθε συναφή ενέργεια που αφορά το περιεχόμενο του aLive, δίχως σχετική έγγραφή άδεια του εκδότη. Κάθε παραβίαση αντίκειται στους διεθνείς κανόνες δικαίου περί πνευματικής ιδιοκτησίας, οι οποίοι έχουν ισχύ και στη χώρα μας.

Οι απόψεις και οι θέσεις που εκφράζονται σε ενυπόγραφα ή μη άρθρα δεν συμπίπτουν απαραίτητα με αυτές του aLive. Επίσης το aLive διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει, ή να “κατεβάσει” οποιοδήποτε άρθρο ή κείμενο σύμφωνα με τον προγραμματισμό του.

Τα προσωπικά στοιχεία των αναγνωστών που ζητούνται από το aLive μέσω του Registration, των μηχανισμών RSS και των δημοσκοπήσεων και διαγωνισμών, δεν παραχωρούνται σε εταιρίες ή ιδιώτες.

Το aLive δε φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των εκάστοτε δικτυακών τόπων στους οποίους μπορεί να οδηγηθεί ο αναγνώστης μέσω hyperlink από το δικτυακό τόπο aLive. Η aLive Productions καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, στα πλαίσια του τεχνολογικού ελέγχου, προκειμένου οι υπηρεσίες, τα περιεχόμενα και οι επιλογές του site να παρέχονται απρόσκοπτα, με ασφάλεια και χωρίς διακοπή. Παρόλα αυτά δεν φέρει ευθύνη για την περίπτωση που επιβλαβές λογισμικό (ιοί) μεταδοθεί στα τερματικά των επισκεπτών, ή αν hackers προκαλέσουν τη δυσλειτουργία του site.

Θεωρείται δεδομένο και αυτονόητο ότι οι αναγνώστες – επισκέπτες του aLive έχουν λάβει γνώση όλων των παραπάνω όρων χρήσης και τους αποδέχονται πλήρως και δίχως καμία επιφύλαξη. 

aLive Productions

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση