Διαφήμιση
Δευτέρα, 27 Απρίλιος 2015 09:32

Νέα DiGiCo S21: ήδη 3 πουλημένες στη χώρα μας

Η νέα S21 της DiGiCo πραγματοποίησε ως γνωστόν την παγκόσμια πρεμιέρα της στην πρόσφατη έκθεση Prolight+sound 2015 της Φρανκφούρτης. Ηδη από την έκθεση σχεδόν, η DiGiCo ανακοίνωσε ότι η πρώτη κονσόλα S21 παγκοσμίως πουλήθηκε στην Βελγική rental εταιρία GSF, της οποίας ο ιδιοκτήτης, Sammy Freh, την παράγγειλε ήδη από την έκθεση ISE (δυόμισι μήνες πρίν από την έκθεση της Φρανκφούρτη όπου παρουσιάστηκε για πρώτη φορά επίσημα η νέα κονσόλα), εμπιστευόμενος πλήρως την περιγραφή του James Gordon (γενικού διευθυντή της DiGiCo) ο οποίος τον διαβεβαίωσε ότι αυτή θα είναι η νέα μικρή κονσόλα που θα του καλύψει αξιόπιστα τα project αντίστοιχου βεληνεκούς. Ετσι, ο Sammy Freh και η εταιρία του κατέχουν τον τίτλο του ιδιοκτήτη της πρώτης S21 που βγήκε από τη γραμμή παραγωγής της DiGiCo. 

Αντίστοιχα καλά όμως ξεκίνησε η νέα DiGiCo S21 και στη χώρα μας, καθώς όπως μας ενημέρωσε σχετικά ο Ελληνα αντιπρόσωπος (Kariotis Audio & Lighting) ήδη έχουν ‘κλειστεί’ οι 3 πρώτες S21 για την Ελληνική αγορά και αναμένεται σε σύντομο χρονικό διάστημα η παράδοσή τους στους ιδιοκτήτες τους.
Περισσότερα στοιχεία για τις δυνατότητες της νέας DiGiCo S21 θα βρείτε εδώ, καθώς και στο δικτυακό τόπο της DiGiCo. Ωστόσο περισσότερες πληροφορίες για δυνατότητες, διαθεσιμότητα και τιμές της νέας DiGiCo S21 θα σας δώσουν στην Ελληνική αντιπροσωπεία.

Επαφή
Kariotis Audio & Lighting

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση