Διαφήμιση
Τρίτη, 04 Ιούνιος 2024 10:49

Η P&O Cruises επένδυσε στα ψηφιακά ασύρματα συστήματα Axient της Shure σε όλα τα κρουαζιερόπλοια του στόλου της…

Η P&O Cruises ξεκίνησε να χρησιμοποιεί το ψηφιακό ασύρματο σύστημα Axient της Shure για τις θεατρικές παραστάσεις και τα Live μουσικά event, σε όλα τα πλοία της. Η αναβάθμιση έγινε σε συνεργασία με την εταιρεία σχεδιασμού ήχου και ενοικίασης εξοπλισμού, Autograph Sound.

Τα κρουαζιερόπλοια παρουσιάζουν μοναδικές προκλήσεις όσον αφορά τις απαιτήσεις ήχου, λόγω της συνεχούς κίνησής τους. Αν και δεν υπάρχουν συχνοτικά προβλήματα μέσα στα πλοία, ωστόσο πρέπει να επιλέγονται οι κατάλληλες συχνότητες ανάλογα με την εκάστοτε τοποθεσία όταν τα ασύρματα συστήματα χρησιμοποιούνται στο κατάστρωμα με το πλοίο ‘δεμένο’ σε διαφορετικά λιμάνια. Επιπλέον, η αξιοπιστία είναι υψίστης σημασίας στις εν πλω εφαρμογές και εκδηλώσεις, καθώς οι τεχνικοί ήχου πρέπει  πρέπει να απόλυτα σίγουροι ότι οι μονάδες θα λειτουργούν αξιόπιστα όταν ενεργοποιηθούν.

Γι όλους αυτούς τους λόγους που αφορούν την αξιοπιστίτα, αλλά και την ηχητική πιστότητα, η Autograph Sound επέλεξε το Shure Axient Digital Wireless System, το οποίο έγινε αποδεκτό κατά την αρχική εγκατάσταση και στη συνέχεια επιλέχθηκε για το πρόγραμμα αναβάθμισης σε όλο τον στόλο των κρουαζιερόπλοιων της εταιρίας.
Κάθε πλοίο είναι εξοπλισμένο με Shure Axient Digital και ULX-D, συμπεριλαμβανομένων φορητών ασύρματων πομπών μικροφώνου AD1, ADX1M, AD2 και ADX2 ShowLink, με κάψες BETA58A & KSM και το νέο Shure Axient Digital AD600 Spectrum Manager, καθώς και μια μεγάλη ποικιλία κεραιών, επαναφορτιζόμενων μπαταριών, μονάδων και σταθμών φόρτισης rack, κλπ.

Ο Scott George, operations manager της Autograph Sound, δήλωσε: «εκτός από την παροχή εξαιρετικής ποιότητας ήχου, η δυνατότητα απρόσκοπτης εναλλαγής συχνοτήτων χρησιμοποιώντας το Shure AD600 Digital Spectrum Manager για εξωτερική χρήση ήταν απαραίτητη, διασφαλίζοντας γρήγορες και ακριβείς ρυθμίσεις συχνότητας που υπαγορεύονται από της εξωτερική χρήση σε τοποθεσίες που αλλάζουν συνεχώς»... και πρόσθεσε: «ο πελάτης είναι εντυπωσιασμένος με το σύστημα, ιδιαίτερα τον compact διαστάσεων πομπό ADX1M bodypack που μπορεί με άνεση να ‘κρυφτεί’  στα κοστούμια και υποστηρίζει υψηλή πιστότητα ήχου».
Σημειωτέον ότι η Autograph Sound διαθέτει πάνω από 600 κανάλια Shure Axient στο ‘οπλοστάσιό της’, ενώ μεγάλα συστήματα χρησιμοποιούνται καθημερινά σε απαιτητικές παραγωγές και περιοδείες, όπως ο Χάρι Πότερ, οι Άθλιοι (Ολλανδία), η 42η οδός, το Βιβλίο του Μόρμον, το Mamma Mia (διεθνές) και το The Ocean At The End Of The Lane.

Εκπρόσωπος της P&O Cruises σχολίασε: «Σε όλο τον στόλο της P&O Cruises διοργανώνουμε ψυχαγωγικά θεάματα παγκόσμιας κλάσης επτά νύχτες την εβδομάδα, 365 ημέρες το χρόνο και χρειαζόμαστε αξιόπιστα και ευέλικτα ασύρματα μικρόφωνα για να μπορούμε να χειριστούμε την ποικιλία των event και τις διαφορετικές ανάγκες κάθε παραγωγής. Το σύστημα Shure Axient Digital Wireless είναι ιδανικό, ενώ παράλληλα η τεχνογνωσία της Autograph έχει διασφαλίσει την ομαλή του ενσωμάτωση και λειτουργία επί του σκάφους’’.

Ο Peppe Mallozzi, περιφερειακός διευθυντής πωλήσεων στο Ηνωμένο Βασίλειο, στον τομέα Pro Audio της Shure, πρόσθεσε: «Είμαστε περήφανοι και προνομιούχοι που μπορούμε να εργαζόμαστε σε έργα τεράστιας κλίμακας με την Autograph. Η σχέση μας έχει χτιστεί όλα αυτά τα χρόνια με βάση την εμπιστοσύνη και το κοινό πάθος για την παροχή των καλύτερων λύσεων ήχου για τους πελάτες. Νιώθουμε απόλυτη ικανοποίηση βλέποντας  τα προϊόντα της Shure να εφαρμόζονται στα πλοία της P&O Cruise και είμαστε ευχαριστημένοι που οι επιβάτες και το πλήρωμα θα μπορούν να απολαμβάνουν την καλύτερη ποιότητα ήχου επί του σκάφους για τα επόμενα χρόνια."
Πηγή: Installation

Περισσότερες πληροφορίες για τα ασύρματα ψηφιακά συστήματα Shure Axient Digital στη χώρα μας (καθώς και για όλα τα προϊόντα της Shure), θα σας δώσουν στην Ελληνική αντιπροσωπεία SOUNDMAZE Ευθυμιάδης…

Επαφή
SOUNDMAZE Ευθυμιάδης
τηλ.210-654 7730

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση