Διαφήμιση
Σάββατο, 20 Ιανουάριος 2024 14:25

Το Νέο Electro-Voice EVERSE 12 υπόσχεται ‘μεγάλο ήχο’, πληρότητα παροχών & επαρκές battery power...

Μετά το EVERSE 8 που έχει καταγράψει μια εξαιρετική εμπορική πορεία παγκοσμίως, ήρθε η ώρα για το μεγαλύτερο αδελφό του, τα αποκαλυπτήρια του οποίου θα γίνουν στην προσεχή έκθεση NAMM Show (25-28 Ιανουαρίου 2024).

Ο μεγάλος αδελφός
Πρόκειται για το EVERSE 12, που διαθέτει κατά 5 dB μεγαλύτερο SPL σε σχέση με το EVERSE 8, μαζί με ‘βαθύτερο’ και πιο εκτεταμένο low end.
Το νέο ηχείο υποστηρίζει διευρυμένη διάρκεια συνεχούς λειτουργίας με την ενσωματωμένη μπαταρία του να διαρκεί περισσότερες από 12 ώρες, καλύπτοντας έτσι με πλήρη ισχύ οποιοδήποτε indoor ή outdoor event.
Το EVERSE 12 αποτελεί μια δίδρομη υλοποίηση με 12ιντσο γούφερ και απόκριση συχνότητας που εκκινεί από τα 45 Hz όσον αφορά το κάτω άκρο του φάσματος, ενώ το διάγραμμα κάλυψης του ηχείου είναι 100 x 60 μοίρες στον οριζόντιο και κάθετο άξονα αντίστοιχα.
Το μέγιστο SPL του ανέρχεται στα 126 dB (5 dB περισσότερα σε σχέση με τα 121 dB του EVERSE 8).

Simple setup and flexible connectivity
Το ηχείο ενσωματώνει ασύρματη τεχνολογία και πλήρη ευελιξία χάρη στις εφαρμογές QuickSmart Mobile app και Bluetooth true wireless stereo που ενσωματώνει για πλήρη έλεγχο και απρόσκοπτο streaming. Φυσικά ενσωματώνει onboard mixer 4 καναλιών και studio-quality effects και processing, mode/location/subwoofer presets, 48 V phantom power, feedback suppression, καθώς και audio ducking.

Επιπλέον, διαθέτει και ένα ‘πακέτο’ από χαρακτηριστικά και δυνατότητες πρώτης γραμμής, όπως weatherized design, high-output titanium-diaphragm compression driver,
true wireless stereo streaming και app control/mixing.
Επίσης, ενσωματώνει θύρα φόρτισης 12 V DC για να παρέχει τάση σε ασύρματα μικρόφωνα όπως το Electro-Voice RE3 ή το R300.
Διαθέτει επίσης μια θύρα USB-C για να φορτίζετε το κινητό και το tablet σας ή άλλες mobile συσκευές, καθώς και δυο XLR/TRS combo jacks, ένα 3.5 mm stereo jack, καθώς και TRS footswitch input.

“Powered by Dynacord”
Η πατενταρισμένη τεχνολογία SST (Signal Synchronized Transducers) του ενσωματωμένου κυματοδηγού υποστηρίζει διευρυμένη απόκριση χαμηλών και τη βέλτιστη δυνατή κάλυψη σε οριζόντιο και κάθετο άξονα όλου του ακουστικού φάσματος.
Οσον αφορά τα components και ηλεκτρονικά μέρη του ενσωματωμένου module ενίσχυσης, αυτά είναι “Powered by Dynacord” με το ηχείο να διαθέτει ενσωματωμένο ενισχυτή 400 W Class-D και DSP της αδελφής εταιρίας Dynacord, που ως γνωστόν διαπρέπει στον τομέα των ηλεκτρονικών & των ενισχυτικών διατάξεων.

Περισσότερες πληροφορίες για το νέο EVERSE 12, τα χαρακτηριστικά του, την αναμενόμενη άφιξή του και την τάξη κόστους του, θα σας δώσουν στην Omikron Electronics.

Επαφή
Omikron Electronics

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση