Διαφήμιση
Τρίτη, 10 Ιανουάριος 2023 14:43

Η d&b audiotechnik ανακοίνωσε την ίδρυση ενός νέου Immersive Business Unit, με τον Al McKinna να ηγείται της ομάδας…

Υπογραμμίζοντας τη δέσμευσή της να παρέχει immersive λύσεις για τον κλάδο των εκδηλώσεων, η d&b διόρισε τον Al McKinna ως αντιπρόεδρο του νέου immersive επιχειρηματικού της τομέα της.

Η δημιουργία της νέας επιχειρηματικής μονάδας θα είναι ένας βασικός παράγοντας του ολιστικού οράματος της d&b, που θα εκτείνεται από τον ήχο, το βίντεο, τον φωτισμό και τα πολυμέσα μέχρι τη διευρυμένη πραγματικότητα.
Ο McKinna θα αναφέρεται απευθείας στον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ομίλου d&b, Amnon Harman, και θα είναι υπεύθυνος για την παγκόσμια στρατηγική της d&b, την ανάπτυξη του επιχειρηματικού οδικού χάρτη, τη δημιουργία στρατηγικών συνεργασιών και την προώθηση μελλοντικών καινοτομιών.

Ο οργανισμός υπό την ηγεσία του χωρίζεται σε τρία τμήματα: Διαχείριση Προϊόντων και Αρχιτεκτονικός Σχεδιασμός, Ανάπτυξη Λογισμικού και Ενεργοποίηση Πελατών. Ο McKinna πέρασε τις τελευταίες δύο δεκαετίες σε ηγετικούς ρόλους τόσο στο live sound όσο και στο commercial audio, με ειδίκευση τόσο σε τεχνολογίες υλικού όσο και λογισμικού.
Πριν από την ένταξή του στην d&b, κατείχε τη θέση του επικεφαλής προϊόντος στην Optimal Audio της Focusrite, ενώ προηγούμενως είχε περάσει 15 χρόνια στην Avid σε ανώτερους ρόλους διαχείρισης προϊόντων και πωλήσεων.

Ο McKinna δήλωσε: «βλέπουμε μια τεράστια ευκαιρία να βελτιώσουμε την εμπειρία του κοινού με τις immersive τεχνολογίες της d&b και είναι τιμή μου να συνεργαστώ με αυτήν την εξαιρετικά ταλαντούχα και έμπειρη ομάδα ανρθώπων προκειμένου να ξεπεράσουμε τα όρια του δημιουργικά εφικτού».
Ο Amnon Harman πρόσθεσε: «Η σημερινή ανακοίνωση σηματοδοτεί την αρχή ενός συναρπαστικού κεφαλαίου για την d&b, όχι μόνο επειδή αποκτούμε την τεχνογνωσία και τα ταλέντα του Al, αλλά και επειδή αυτό σηματοδοτεί τη μετάβαση όλων των immersive προσπαθειών της d&b σε μια επιχειρηματική μονάδα. Μια πραγματικά συναρπαστική εμπειρία που δεν περιορίζεται μόνο στην περιβάλλουσα ηχητική εμπειρία, αλλά και στη συγχώνευση με το φως και το βίντεο, που θέτει τη d&b σε μοναδική θέση».

Από την κυκλοφορία του το 2018, το d&b Soundscape έχει προσφέρει στο κοινό σε όλο τον κόσμο μια immersive πλατφόρμα ήχου που διαμορφώνει βαθιές και έντονες συνδέσεις μεταξύ κοινού και καλλιτεχνών.

Με την εξαγορά της εταιρείας White Light με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, η d&b πρόσθεσε την τεχνολογία SmartStage xR στο χαρτοφυλάκιό της. Το SmartStage είναι ένα immersive περιβάλλον βίντεο που επιτρέπει στον παρουσιαστή να αλληλεπιδρά με το περιεχόμενο με διαισθητικό τρόπο και έχει γίνει η πιο καθηλωτική λύση βίντεο σε κλάδους όπως η εκπαίδευση, η εταιρική επικοινωνία, η μετάδοση, τα ηλεκτρονικά αθλήματα και άλλα.

Περισσότερες πληροφορίες για τις immersive λύσεις της d&b θα σας δώσουν στην εταιρία Telmaco…

Επαφή
Telmaco

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση