Διαφήμιση
Πέμπτη, 22 Δεκέμβριος 2022 21:55

Σε συνεργασία με τις κινεζικές αρχές, η L-Acoustics συνέβαλε στον εντοπισμό κυκλώματος που κατασκεύαζε & πωλούσε ‘μαιμού’ L-Acoustics στην Κίνα...

Μια παρτίδα πλαστών επιγραφών, λογοτύπων, καλουπιών και άλλων αντικειμένων κατασχέθηκε στην πόλη Shiji, Guangzhou της Κίνας, καθώς σε συνεργασία με τις Kινεζικές αρχές, η L-Acoustics ενεπλάκη πρόσφατα στον εντοπισμό πέντε παραχαρακτών που στη συνέχεια κρίθηκαν ένοχοι και καταδικάστηκαν σε φυλάκιση για παραγωγή και πώληση ‘μαιμού’ συστημάτων L-Acoustics στην Κίνα.

Το δικαστήριο έκρινε τους υπόπτους ένοχους για πλαστογραφία καταχωρισμένου εμπορικού σήματος και καταδικάστηκαν αρχικά σε φυλάκιση τουλάχιστον ενός έτους, χρηματικό πρόστιμο και η δραστηριότητά τους ανεστάλη για αρκετά χρόνια. Δεδομένου ότι η αναστολή για παρόμοιες δραστηριότητες είχε ανακληθεί σε προηγούμενες υποθέσεις, οι ‘παραχαράκτες’ τιμωρήθηκαν με ποινές φυλάκισης έως και τριών ετών.
Τα ηχεία L-Acoustics έχουν μεγάλη ζήτηση από rental εταιρίας, παραγωγές και καλλιτέχνες σε όλο τον κόσμο, καθιστώντας το brand ιδιαίτερα ‘φιλικό’ προς τα rider. Ως εκ τούτου, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι κάποιοι θέλουν να δημιουργήσουν ‘αντίγραφα’.

Ωστόσο, αυτές οι απομιμήσεις εγκυμονούν αρκετούς κινδύνους ασφαλείας (καθώς και σοβαρές νομικές ευθύνες σε περίπτωση ατυχήματος), εκτός του ότι η ποιότητα και η απόδοσή τους δεν έχει καμία σχέση με τα αυθεντικά συστήματα.
Επίσης, η έλλειψη γνήσιας πιστοποίησης μπορεί να αναγκάσει τις αρχές να κλείσουν εντελώς μια παράσταση ή μια παραγωγή.
"Για να προστατεύσουμε την εταιρική φήμη και τους συνεργάτες μας, καθώς και την ασφάλεια των χρηστών, αφιερώσαμε σημαντικούς οικονομικούς και ανθρώπινους πόρους για να δράσουμε κατά των πλαστών προϊόντων", δηλώνει ο Laurent Ostojski, νομικός σύμβουλος στην L-Acoustics. "Η ομάδα εργασίας μας παρακολουθεί συνεχώς στην αγορά για ύποπτες δραστηριότητες και είμαστε στην ευχάριστη θέση να δούμε ότι η αυστηρή νομική ενέργεια από την πλευρά της L-Acoustics οδήγησε σε τιμωρία όσους αποδείχθηκε ότι χρησιμοποιούν την επωνυμία μας παράνομα."

Περισσότερες πληροφορίες για τα προ»ιόντα της L-Acoustics στη χώρα μας θα σας δώσουν στην Omikron Electronics…

Επαφή
Omikron Electronics

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση