Διαφήμιση
Τετάρτη, 20 Ιούλιος 2022 13:07

Cloud-Based Audio Broadcast από την Audiotonix...

O όμιλος Audiotonix ανακοίνωσε μια βασική εξέλιξη στο broadcast πρόγραμμά του που βασίζεται σε τεχνολογία cloud, και η οποία μπορεί να αξιοποιηθεί και να χρησιμοποιηθεί στους κύριους παρόχους δημόσιας cloud πλατφόρμας.
Ο γνωστός όμιλος (DiGiCo, Allen & Heath, SSL, Calrec, DigiGrid, KLANG, Group One, Sound Devices) αξιοποιώντας τη σημαντική εμπειρία που διαθέτει στους τομείς broadcast engineering, καθώς και τις γνώσεις των μηχανικών του στον τομέα του Intel DSP, ανέπτυξε μια τεχνολογία Proof of Concept (PoC) που θα παρέχει τη τεχνολογική ραχοκοκαλιά στους κορυφαίους κατασκευαστές broadcasting μίξερ του ομίλου όπως η Calrec και η Solid State Logic, για να αναπτύξουν περαιτέρω λύσεις cloud με βάση τις μοναδικές τους ροές εργασιών παραγωγής και σύνολα χαρακτηριστικών.

Χάρη στην πατενταρισμένη τεχνολογία της Audiotonix, x86 CPU optimal core processing (OCP) technology, ο cloud engine λειτουργεί σ’ ένα ‘εικονικό΄ Linux περιβάλλον, βελτιστοποιημένος για low latency λειτουργία, παρέχοντας audio processing και mixing σε πραγματικό χρόνο. Αμφότερες οι Calrec και Solid State Logic υποστηρίζουν μέσω της διασυνδεδεμένης με τις εν λόγω τεχνολογίες, επιφάνειας εργασίας τους και των αντίστοιχων panel interfaces, τις κατάλληλες πλατφόρμες για ανάλογες audio παραγωγές.

Η λύση της Audiotonix υποστηρίζει συμβατό cloud software για την εξασφάλιση της μεταφοράς πρωτοκόλλων σε απολύτως πραγματικό χρόνο μέσω των I/Os. Οσον αφορά το contribution, τη διανομή και το monitoring, μπορούν να εξυπηρετούνται από διαφορετικά interfaces, διευκολύνοντας τις συγκεκριμένες απαιτήσεις κάθε εργασίας.

Ο c, Group Technology Officer στην Audiotonix, σχολιάζει: «Ως επιχείρηση προσπαθούμε συνεχώς να καινοτομούμε εκ μέρους των πελατών μας για να τους βοηθήσουμε να ξεκλειδώσουν ευκαιρίες ανάπτυξης μέσω της κλιμάκωσης εκδηλώσεων, να χρησιμοποιήσουν τον υπάρχοντα εξοπλισμό πιο αποτελεσματικά και να συμβάλουμε στη μείωση των περιβαλλοντικών τους επιπτώσεων. Με λύσεις που βασίζονται στο cloud στοχεύουμε να συνεχίσουμε αυτή τη διαδικασία, διασφαλίζοντας ότι η απόδοσή μας είναι εξίσου αξιόπιστη και προβλέψιμη με τις τρέχουσες τεχνολογίες στις οποίες βασίζονται ήδη οι πελάτες μας. Γνωρίζουμε επίσης πολύ καλά ότι οι πελάτες χρειάζονται ευελιξία και επιλογές, επομένως από την αρχή αναπτύσσουμε τις λύσεις μας στο cloud για εφαρμογή σε όλους τους βασικούς παρόχους δημόσιου cloud."

Επαφή
Audiotonix

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση