Διαφήμιση
Παρασκευή, 21 Αύγουστος 2020 20:57

Η Clair Global εξαγόρασε την Eighth Day Sound, αλλάζοντας τον Αμερικάνικο αλλά και το διεθνή PA/Touring χάρτη...

Η Clair Global (Lititz, PA) ανακοίνωσε χθες την απόκτηση της επίσης Αμερικάνικης (Οχάϊο) Eighth Day Sound, καθώς δυο από τις μεγαλύτερες PA / touring εταιρίες των ΗΠΑ αλλάακαι της παγκόσμιας touring κοινότητας ένωσαν τις δυνάμεις τους και τον εξοπλισμό τους.

Η Clair, η μεγαλύτερη εταιρία ήχου των ΗΠΑ με ‘μόνιμους’ πελάτες – συνεργάτες μερικούς από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες και μπάντες στον πλανήτή όπως οι Paul McCartney, U2, Elton John, the Eagles, Kiss, Billy Joel και δεκάδες άλλοι, ένωσε τις δυνάμεις της με την Eighth Day η οποία σημείωσε σημαντική ανάπτυξη ειδικά την τελευταία 10ετία, αναλαμβάνοντας τις παγκόσμιες τουρνέ καλλιτεχνών όπως οι Beyonce, Lady Gaga, Bonnaroo, Jay-Z, Tool και πολλοί άλλοι.

Όπως έγινε γνωστό, η Eighth Day Sound θα συνεχίσει με την ίδια ονομασία, με το δικό τους management και το υπάρχων staff.
Μετά την εξαγορά, η Eighth Day Sound αποτελεί ακόμα έναν audio provider που θα βρίσκεται κάτω από την ομπρέλα της Clair Global, όπως άλλωστε ήδη συμβαίνει με την Britannia Row Productions στη Βρετανία, την JPJ στην Αυστραλία και την AudioRent Clair AG στην Ελβετία.

Εκτός από τον touring τομέα, η συμφωνία προβλέπει ότι η Eighth Day Sound θα υποστηρίζει και τον installation τομέα της Clair Global.

Σε δήλωσή τους, ο Tom Arko, πρόεδρος της Eighth Day και ο Troy Clair, ιδιοκτήτης της Clair Global, επισήμαναν ότι οι συζητήσεις για την εν λόγω εξαγορά είχαν ξεκινήσεις πολύ πρίν την εμφάνιση της πανδημίας. Κανονικά η ολοκλήρωση της συμφωνίας θα είχε γίνει στις αρχές του προηγούμενου Απρίλη, όμως οι εξελίξεις με την πανδημία καθυστέρησαν τις εξελίξεις.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο site της Clair Global...

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση