Διαφήμιση
Τετάρτη, 01 Νοέμβριος 2017 00:09

Harman Pro: «Γινόμαστε δυνατότεροι…»

Το Harman Pro εξέδωσε ανακοίνωση στο περιοδικό MI Pro, θυγατρική έκδοση του  PSNEurope, σε απάντηση των πρόσφατων ειδήσεων που δημοσίευσε το PSNE, σχετικά με μια ομάδα απολυμένων μηχανικών της AKG που έχουν συστήσει τη δική τους εταιρία κατασκευής μικροφώνων και ακουστικών.

Στην επίσημη ανακοίνωση που υπογράφει ο David Glaubke, global comms director του Harman Professional Solutions, αναφέρονται τα εξής:
“Ενημερώνουμε το PSNEurope για τα σχέδια και το χαρτοφυλάκιο της εταιρίας μας, επαναλαμβάνοντας ότι κανένα από τα εμπορικά σήματα του Harman γκρούπ δεν θα περικοπούν στο πλαίσιο της ενοποίησης του εργατικού δυναμικού της εταιρίας. Κανένα από τα εμπορικά σήματα της Harman Professional Solutions δεν κλείνει, αντιθέτως επενδύουμε σε αυτά για να τα καταστήσουμε ισχυρότερα – συμπεριλαμβανομένης βεβαίως και της AKG.

Παρότι ανακοινώσαμε τον τερματισμό των εγκαταστάσεών μας στη Βιέννη πριν από ένα χρόνο, η αναδιάρθρωση των τμημάτων μας και η ενοποίηση των εγκαταστάσεων, μας επιτρέπουν να επιταχύνουμε την έρευνα και την ανάπτυξη, να παρουσιάσουμε ανταγωνιστικά προϊόντα ακόμα πιο γρήγορα, να εξορθολογίσουμε και να απλουστεύσουμε τον τρόπο εργασίας μας και να ενοποιήσουμε τις επιχειρήσεις μας.

Προχωρώντας, εδραιώνουμε το R&D τμήμα μας και το διαχωρίζουμε σε τρία κέντρα αρμοδιότητας (CoCs), με ανεξάρτητα τμήματα έρευνας & σχεδίασης και διαφορετική έδρα για το κάθε ένα εξ’ αυτών. Ετσι λοιπόν, στο Northridge της Καλιφόρνια θα εδρεύει το R&D τμήμα με αντικείμενο την Ακουστική, στο Richardson του Τέξας το αντίστοιχο τμήμα για τα Ηλεκτρονικά το DSP και το Video & Control, και στο Aarhus της Δανίας το αντίστοιχο R&D τμήμα θα ειδικεύεται στο φωτισμό. Στην κορυφή των τριών τμημάτων θα έχουμε μια ομάδα NPI που θα σχεδιάζει και θα παραδίδει ανταγωνιστικά προϊόντα βασισμένα σε τεχνολογικές πλατφόρμες που δημιουργούνται από τα αντίστοιχα κέντρα αρμοδιότητας (CoCs).

Η ομάδα NPI θα εδραιωθεί σε τρία αντίστοιχα κέντρα με γραμμές παραγωγής για όλες τις σειρές προϊόντων, που θα βρίσκονται στο Shenzhen της Κίνας, στο Bangalore της Ινδίας και στη Βουδαπέστη (Ουγγαρία). 
Τα εν λόγω κέντρα θα επωφεληθούν από τις ομάδες σχεδιασμού, έρευνας και ανάπτυξης από τα άλλα τμήματα του Harman που έχουν ήδη μια ισχυρή & επιτυχημένη παρουσία σε αυτά τα μέρη.
Αυτή η εννοποίηση θα δημιουργήσει ακόμα περισσότερες δυνατότητες συνεργασίας για την επιτάχυνση και τη βελτίωση των καινοτομιών μας. Επιπλέον, αυτές οι εγκαταστάσεις φιλοξενούν ήδη πολλά κέντρα παραγωγής του Harman, οπότε θα επωφεληθούμε από την στενή γειτνίαση με την αλυσίδα εφοδιασμού μας και τους άλλους τεχνολογικούς εταίρους μας για την μελλοντική ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων ".

Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα του γκρουπ Harman στη χώρα μας θα σας δώσουν στην εταιρία Bon Studio…

Επαφή
Bon Studio

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση