Διαφήμιση
Δευτέρα, 12 Ιούνιος 2017 18:07

Νέο - ανανεωμένο Prostage.gr

Από το Prostage λάβαμε το ακόλουθο ενημερωτικό δελτίο τύπου σχετικά με την ανανέωση του on-line store του…

Δελτίο τύπου – Prostage
«Η ανανέωση, η αναπλήρωση του παλιού με το νέο, το σύγχρονο, το επίκαιρο είναι πάντοτε ωφέλιμη και ευχάριστη, μια που αναμφίβολα αποπνέει κέφι, ζωντάνια και την απαραίτητη διάθεση αισιοδοξίας που έχουμε όλοι ανάγκη για να διανύσουμε τη ζωή μας. Η εποχή της ανανέωσης για το Prostage ξεκινάει σήμερα, Δευτέρα 29 Μαΐου 2017 και αφορά στο νέο on-line store που φιλοδοξεί να ικανοποιήσει απόλυτα το αγοραστικό κοινό του.

Η συνεχής προσπάθεια όλης της ομάδας μας για βελτίωση και εκσυγχρονισμό του Prostage, συμβαδίζει με την γενικότερη πεποίθησή μας ότι τίποτα δεν πρέπει να αφήνουμε στην τύχη του, πόσο μάλλον όταν αυτό το αγαπάμε, το σεβόμαστε και ενδιαφερόμαστε για το μέλλον του.

Είναι γνωστό ότι η πραγματική περιουσία μίας εταιρίας είναι οι ικανοποιημένοι πελάτες της, οι τωρινοί και οι μελλοντικοί. Σεβόμενοι απόλυτα την εμπιστοσύνη προς εμάς των μέχρι σήμερα πελατών μας, αλλά και όλους εκείνους που ενδιαφέρονται να μπουν στην μεγάλη παρέα μας στο μέλλον, δημιουργήσαμε έναεντελώς φρέσκο e-shop, που πιστεύουμε ότι ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του σύγχρονου καταναλωτή.

Η πλατφόρμα Magento πάνω στην οποία έχει δημιουργηθεί το νέο on-line κατάστημά μας είναι μια αναγνωρισμένη πλατφόρμα eCommerce που υποστηρίζει πάνω από το 30% των e-shops σε παγκόσμιο επίπεδο. Διαθέτει σύγχρονα, δυναμικά χαρακτηριστικά και υψηλή λειτουργικότητα, ικανά να προσφέρουν στους πελάτες μας τόσο την εύκολη περιήγηση στο site όσο και την πλέον ευχάριστη και ικανοποιητική εμπειρία κατά την εκτέλεση των αγορών τους.

Παράλληλα, φροντίζουμε ώστε οι πελάτες μας να είναι πάντα πλήρως προστατευμένοι όσον αφορά στα προσωπικά τους δεδομένα και στην ασφάλεια των συναλλαγών τους. Προσδοκούμε ότι οι νέες μας συνεργασίες με επώνυμες εταιρίες του χώρου και ο συνεχής εμπλουτισμός της γκάμας των προϊόντων, θα ικανοποιήσουν ακόμα περισσότερο την αγοραστική εμπειρία των πελατών μας. Το νέο website προσφέρει τη δυνατότητα για ενημέρωση των Νέων του Prostage, τις Νέες μας συνεργασίες, τις αφίξεις Νέων προϊόντων, Βραβεύσεις, και άλλα πολλά και χρήσιμα Νέα.

Επίσης, εκτός από τις ελκυστικές τιμές των προϊόντων μας και τις τρέχουσες προσφορές, το νέο e-shop θα ανακοινώνει κάθε Δευτέρα τις Προσφορές της τρέχουσας Εβδομάδας. Η μέχρι σήμερα εμπειρία μας στην πώληση εξοπλισμού Επαγγελματικού Ήχου, Φωτισμού, Dj και Μουσικών Οργάνων, μας οδήγησε στην ανάγκη δημιουργίαςεννέα κεντρικών κατηγοριών που βρίσκονται στο βασικό μενού της νέας σελίδας του Prostage: Pro Audio (Επαγγελματικός Ήχος), Dj (Προϊόντα Dj), Φωτισμός (Επαγγελματικός Φωτισμός), Studio (Εξοπλισμός Studio), Μουσικά (Μουσικά Όργανα), Καλώδια(Καλώδια & Βύσματα), Αξεσουάρ (Αξεσουάρ για κάθε χρήση), Hi-Fi (Οικιακός Ήχος) και Groups (Special Groups).

Ειδικά για την κατηγορία Groups, τονίζουμε ότι δημιουργήθηκε για να κατευθύνει εύκολα τους πελάτες προς την αναζήτηση και αγορά προϊόντων που τους ενδιαφέρουν περισσότερο.

Ουσιαστικά, μέσα στα Groups διακρίνονται έξι βασικές κατηγορίες αγοράς.
Η κατηγορία  Djs, στην οποία συγκεντρώνονται όλα τα προϊόντα που ενδιαφέρουν τον επαγγελματία ή χομπίστα dj, η κατηγορία Music Bands όπου βρίσκει κανείς εύκολα & γρήγορα προϊόντα που ενδιαφέρουν τον μουσικό ή το μουσικό συγκρότημα που ανεβαίνει πάνω στη σκηνή, η κατηγορία Café – Restaurants στην οποία συγκεντρώνονται όλα τα προϊόντα που απαιτούνται για να εξοπλιστεί ηχητικά ένα café, ένα εστιατόριο, ένα μουσικό μεζεδοπωλείο, κλπ., η κατηγορία Events &Concerts όπου επαγγελματίες και εταιρίες rental με αντικείμενο την ηχητική και φωτιστική κάλυψη εκδηλώσεων μπορούν να βρουν τα προϊόντα που τους ενδιαφέρουν άμεσα & γρήγορα, η κατηγορία Bars & Dance Clubs που έχουν ειδικές απαιτήσεις σε επαγγελματικό εξοπλισμό ήχου & φωτισμού και τέλος, η κατηγορία Installed Sound που αφορά στον ηχητικό εξοπλισμό κτιρίων, καταστημάτων, πολυχώρων, κλπ.

Οι ιδέες μας για βελτίωση των υπηρεσιών που προσφέρουμε πιστεύουμε ότι θα βρουν σύμφωνους τους πελάτες μας και θα βοηθήσουν στην περαιτέρω ανάπτυξη της δραστηριότητάς μας, που αποτελεί στρατηγικό στόχο της εταιρίας Prostage.
Οποιαδήποτε παρατήρηση έχετε να κάνετε σχετικά με το website, τον τρόπο παρουσίασης των προϊόντων, την διαδικασία αγοράς ή οποιοδήποτε σχόλιο προς βελτίωση, είμαστε παραπάνω από πρόθυμοι να το ακούσουμε, οπότε θα παρακαλούσαμε να επικοινωνείτε μαζί μας με e-mail στο  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ή με μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook.

Με εκτίμηση,
Κατερίνα Βουλγαρέλη
Τμήμα Marketing»

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση