Διαφήμιση
Κυριακή, 05 Ιούνιος 2016 16:34

Η Mipeco εξειδικεύεται στα προηγμένα δομικά υλικά, καθώς και στα υλικά ηχομόνωσης, ηχοαπορρόφησης που παρουσίασε εδώ στο Ζάππειο…

Ένα από τα δυο, απόλυτα εξειδικευμένα, περίπτερα ακουστικών υλικών της έκθεσης Music World Expo 2016 ήταν και αυτό της Mipeco, που συγκέντρωσε το ενδιαφέρον όσων αναζητούσαν τρόπους και υλικά βελτίωσης της ακουστικής του χώρου τους.

H εταιρία Mipeco δραστηριοποιείται στον χώρο των προηγμένων δομικών υλικών εδώ και 24 χρόνια με αξιόπιστα υλικά υψηλής αισθητικής, ενώ ένας από τους τομείς που εξειδικεύεται αφορά υλικά ηχομόνωσης και ηχοαπορρόφησης. Στο περίπτερο της εταιρίας στα πλαίσια της έκθεσης στο Ζάππειο παρουσιάστηκαν τα
εξής υλικά:
TEXAA Γαλλίας
Δικτυωτά ηχοαπορροφητικά υφάσματα για home cinema, studio, γραφειακούς χώρους, θέατρα, κινηματογράφους, συνεδριακά κέντρα, αθλητικά κέντρα, αμφιθέατρα, εστιατόρια, αίθουσες εκδηλώσεων κ.α.

TEXDECOR Γαλλίας
Υφασμάτινες Ηχοαπορροφητικές Ταπετσαρίες με Αντιβακτηριακή Προστασία. Η διακόσμηση και η βελτίωση της ακουστικής με μια κίνηση. Κατάλληλο για χώρους συναθροίσεων, εστιατόρια, γραφεία κ.α με αντιβακτηριακή επεξεργασία και ανθεκτικότητα στο ηλιακό φως.

LIGNOKUSTIK Ελβετίας
Ξύλινες ηχοαπορροφητικές επενδύσεις και ψευδοροφές με γραμμικές και κυκλικές διατρήσεις.

IDEATEC Ισπανίας
Ξύλινες και υφασμάτινες ηχοαπορροφητικές επενδύσεις και ψευδοροφές υψηλής αισθητικής και απόδοσης, με γραμμικές, κυκλικές, οβάλ και τετράγωνες διατρήσεις, ακολουθώντας τις επιταγές της ακουστικής του χώρου στον οποίο εφαρμόζονται.

BASWA Ελβετίας
Ο ηχοαπορροφητικός σοβάς Baswaphon αποτελεί πατέντα της εταιρείας Baswa και χρησιμοποιείται για τη μείωση του χρόνου αντήχησης. Απαιτούν ελάχιστο ύψος εφαρμογής, λεία επιφάνεια και διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων.

NDA Ιταλίας
Η εταιρεία N.D.A. S.R.L., στηρίζεται στη μακροχρόνια εμπειρία της στην παραγωγή ηχομονωτικών και ηχοαπορροφητικών υλικών από ανακυκλωμένο καουτσούκ, melamine foam, πολυουρεθανικά, πανέλα γυψοσανίδας με μολύβι, με λάστιχο κ.α».

Επαφή
MIPECO TRADING LTD

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση