Διαφήμιση
Δευτέρα, 21 Απρίλιος 2014 14:35

Δεν ξέρω τους ανθρώπους της εταιρίας Λάβρυς που διοργανώνει τη συναυλία της Lady Gaga, αλλά δε θά θελα να ήμουν ούτε ψίλος στον κόρφο τους…

του Βασίλη Λαδονικόλα

Και δεν το γράφω αυτό, για τις τρελές, όπως τουλάχιστον φημολογείται, απαιτήσεις της κυρίας Gaga, άλλωστε λίγο έως πολύ οι εκκεντρικοί ‘καλλιτέχνες’ αυτού του επιπέδου, κάπως έτσι συμπεριφέρονται, διότι ένα παλιό και άρα δοκιμασμένο μάρκετινγκ κόλπο είναι να παραμένεις στον αφρό της επικαιρότητας μέσω της εκκεντρικότητάς σου. Ο λόγος που συμπονώ τους ανθρώπους της συγκεκριμένης εταιρίας παραγωγής (τους οποίους σημειωτέον δεν γνωρίζω) έχει να κάνει με το ρίσκο που πήραν, διότι πρόκειται για μια παραγωγή υψηλότατου κόστους που δύσκολα βγαίνει, ειδικά στις εποχές που ζούμε. Το να γεμίσεις το ΟΑΚΑ για να ‘βγείς’ μάλλον δεν είναι το ευκολότερο εγχείρημα του κόσμου και ειδικά εν έτη 2014 (όταν και οι χορηγίες είναι μαζεμένες και αναφέρομαι σε όσες έχουν απομείνει). Και ειδικά όταν έχεις ως αιχμή του δόρατος το brand name Lady Gaga, το οποίο στα μέρη μας μάλλον δεν έχει την αντίστοιχη βαρύτητα με άλλες χώρες, τότε το εν λόγω συναυλιακό εγχείρημα μπορεί και να ισοδυναμεί με επιχειρηματική – συναυλιακή αυτοχειρία, κάτι που οι υγειώς σκεπτόμενοι και εμπλεκόμενοι με τα καλλιτεχνικά δρώμενα στα μέρη μας προφανώς και απεύχονται.

Εδώ στην μικρή (και συναυλιακά) Ελληνική αγορά, όπως τουλάχιστον αποδείχθηκε τα τελευταία χρόνια, το ΟΑΚΑ μπορούν να το γεμίσουν (κι αυτοί με χαρακτηριστική δυσκολία) μόνο κάποια 'βαριά' και ‘παλιά’ μεγάλα ονόματα με τα οποία οι μουσικόφιλοι έχουν επί χρόνια ‘οπαδική’ σχέση. Την πρώτη φορά που πληρφοροήθηκα για την έλευση της Lady Gaga λοιπόν σκέφτηκα: μακάρι να βγεί στους ανθρώπους το στοίχημα, αφενός για να μην καταστραφούν οικονομικά και αφετέρου για να περάσει το μήνυμα εντός και εκτός, ότι η Ελλάδα εξακολουθεί να έχει συναυλιακή δυναμική επιπέδουν ΟΑΚΑ ή άλλων μεγάλων σε χωρητικότητα venues (άνω από 50 – 60 χιλιάδων θεατών).

Όπως και νάχει πάντως αν στο δελτίο του Πάμε Στοίχημα υπήρχε και τζογάρισμα για συναυλίες, θα έπαιζα όλα μου τα λεφτά ότι η ντίβα θα τρελάνει τους διοργανωτές με το καλημέρα…

Κόκινη vintage Rolls Royce, λευκή επίπλωση και πριβέ σε Ηρώδειο και Ακρόπολη…
Όπως αναδημοσιεύουμε από τα Παραπολιτικά λοιπόν, όσο οι φανατικοί θαυμαστές της θα μετρούν αντίστροφα μέχρι την 19η Σεπτεμβρίου, οι διοργανωτές της συναυλίας θα τρέχουν μέχρι την τελευταία στιγμή για να εκπληρώσουν όλες τις τρελές απαιτήσεις της Lady Gaga.

Ακολουθούν μερικές από αυτές, όπως δημοσιεύτηκαν στα Παραπολιτικά.

Να την περιμένει κατά την άφιξή της στο Ελ. Βενιζέλος μία vintage Rolls Royce λιμουζίνα, κόκκινου χρώματος, ένα συνοδευτικό SUV Mercedes Benz GL450 για την προσωπική της ασφάλεια και ένα βανάκι για τους στενούς συνεργάτες της, τον προσωπικό της γυμναστή, τους δύο στυλίστες και τη γραμματέα της.

Να μην υπάρχουν δημοσιογράφοι στο αεροδρόμιο, καθώς επιθυμεί να περάσει απαρατήρητη –ναι σίγουρα.

Να επικρατεί το λευκό χρώμα στα έπιπλα στην Προεδρική –εννοείται- σουίτα της. Εφόσον όμως αυτό δεν θα είναι εφικτό, ας καλυφτούν τα έντονα χρώματα του χώρου με λευκά υφάσματα.

Να μην έχουν παντζούρια τα παράθυρα, αλλά κουρτίνες διπλής στρώσης από γκρι βαρύ ύφασμα.

Να υπάρχουν αρκετά μηχανήματα αερόβιας γυμναστικής και τηλεοράσεις με δορυφορική λήψη.

Να έχει σταθερή θερμοκρασία στους εσωτερικούς χώρους - δεν πρέπει να ξεπερνάει τους 23 βαθμούς- και μόνιμη προστασία με αντηλιακές ομπρέλες ή λευκές μεμβράνες κατά τη διάρκεια της παραμονής της σε εξωτερικούς χώρους.

Να μην της προτείνουν σε καμία περίπτωση να φάει ούτε για αστείο οστρακοειδή, λόγω αλλεργίας.

Να είναι γεμάτο το μπαρ της σουίτας της με μια συγκεκριμένη ποικιλία ελληνικού κρασιού, που δοκίμασε στην Κρήτη το 2011 και από τότε ξετρελάθηκε.

Να επισκεφτεί ιδιωτικά το Ηρώδειο και το Μουσείο της Ακρόπολης.

Αυτά…μέχρι στιγμής...

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση