Διαφήμιση
Δευτέρα, 31 Μάρτιος 2014 18:56

H εταιρία Λάβρυς ανακοίνωσε επίσημα τη συναυλία της Lady Gaga στην Αθήνα (ΟΑΚΑ) την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου...

Οσοι στοιχημάτιζαν ότι η φετινή συναυλιακή καλοκαιρινή σεζόν θα ήταν ιδιαίτερα μίζερη, ευτυχώς διαψεύστηκαν, με την ανακοίνωση της έλευσης της Lady Gaga για ένα Live stadium φορμά διαστάσεων, όπου η εκκεντρική συνθέτρια και τραγουδίστρια θα παρουσιάσει το show Lady Gaga’s artRAVE: the ARTPOP ball. Ασχετα αν την συμπαθείτε η όχι, η Lady Gaga βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην ελίτ της μουσικής βιομηχανίας τόσο σε επίπεδο πωλήσεων άλμπουμ όσο και σε επίπεδο συναυλιών και ανάμεσα στα πρωτοποριακά και καινοτόμα πράγματα που θα φέρει μαζί της περιλαμβάνεται κι ένα νέο stage με ειδικά διαμορφωμέους διαδρόμους από ηµιδιαφανές υλικό που ξεκινούν από την κύρια σκηνή και φτάνουν έως το κοινό, ενώνοντας μεταξύ τους τις επί μέρους σκηνές. Σημειωτέον ότι η ανακοίνωση της συναυλίας της Lady Gaga στην Αθήνα εκδόθηκε σήμερα από τη διοργανώτρια εταιρία…

Ιδού και η ανακοίνωση της διοργανώτριας εταιρίας
«Αθήνα, Δευτέρα 31 Μαρτίου. Η Lady Gaga – µια καλλιτέχνης που έχει πουλήσει περισσότερα από 4 εκατοµµύρια εισιτήρια σε προηγούµενες περιοδείες της – επιβεβαίωσε ότι το Lady Gaga’s artRAVE: the ARTPOP Ball θα επισκεφτεί την Ελλάδα. Η συναυλία της Lady Gaga στην Αθήνα την Παρασκευή 19 Σεπτεµβρίου στο Ολυµπιακό Στάδιο, ανακοινώνεται επισήµως σήµερα, από την ελληνική εταιρία διοργάνωσης «Λάβρυς» και την «Live Nation Global Touring».

«Οι πωλήσεις των εισιτηρίων της περιοδείας Lady Gaga’s artRAVE: the ARTPOP Ball στη Βόρεια Ευρώπη, την Ευρώπη και το Ηνωµένο Βασίλειο έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Είµαστε ενθουσιασµένοι που πρέπει να προσθέσουµε νέες εµφανίσεις και σε άλλες χώρες, ώστε να καλύψουµε την απίστευτη ζήτηση που υπάρχει από το κοινό. Πρόκειται για µια µεγάλη περιοδεία σε όλα τα επίπεδα», δήλωσε ο Arthur Fogel, Πρόεδρος της Live Nation Entertainment.
Η σκηνή που φιλοξενεί το show Lady Gaga’s artRAVE: the ARTPOP ball, είναι µοναδικά σχεδιασµένη για να φέρει τη Lady Gaga ακόµα πιο κοντά στους θαυµαστές της, ανεξάρτητα από το που κάθονται. Οι διάδροµοι είναι κατασκευασµένοι από ηµιδιαφανές υλικό που ξεκινούν από την κύρια σκηνή και φτάνουν στο κοινό, ενώ συνδέουν µεταξύ τους τις µικρότερες σκηνές που την πλαισιώνουν. Το κοινό έχει τη δυνατότητα να περπατά και να χορεύει κάτω από τους διαδρόµους αυτούς και επιπλέον µπορεί να παρακολουθεί το show και από µια εντελώς νέα οπτική γωνία.
Η παγκόσµια περιοδεία Lady Gaga’s artRAVE: the ARTPOP ball γίνεται µε αφορµή το ήδη πολλές φορές πλατινένιο νέο άλµπουµ ARTPOP της lady Gaga το οποίο ανέβηκε στο Νο 1 του Billboard 200 από την πρώτη κιόλας βδοµάδα κυκλοφορίας του. Τα εκπληκτικά τραγούδια του νέου άλµπουµ θα εµπεριέχονται στο πρόγραµµα της συναυλίας της Lady Gaga στην Αθήνα µαζί βεβαίως µε τις παλιότερες µεγάλες επιτυχίες της.

Εισιτήρια για το Lady Gaga’s artRAVE: the ARTPOP ball:
Η προπώληση των εισιτηρίων για το Lady Gaga’s artRAVE: the ARTPOP ball που θα παρουσιαστεί  στις 19 Σεπτεµβρίου στο Ολυµπιακό Στάδιο, ξεκινά την Παρασκευή 4 Απριλίου στις 10:00 π.µ. Οι τιµές των εισιτηρίων ξεκινούν από τα 38,5€ και φτάνουν τα 82,5€. Η τιµή εισιτηρίου στην Αρένα είναι 49,5€, ενώ θα διατεθεί περιορισµένος αριθµός VIP εισιτηρίων στα 115,5€ και Golden Standing στα 104,5€. Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται από και θα διατεθούν από το www.lavris.gr, ενώ εντός των ηµερών θα ανακοινωθούν και τα φυσικά σηµεία προπώλησης.

Σηµείωση: Τα µέλη του Littlemonsters.com θα έχουν πρόσβαση στην ηλεκτρονική αγορά των εισιτηρίων από τις 9 π.µ της Τρίτης 1 Απριλίου και µέχρι τις 3 µ.µ της Τετάρτης 2 Απριλίου. Κάθε µέλος θα µπορεί να αγοράσει µέχρι τέσσερα (4) εισιτήρια.
Το Lady Gaga’s artRAVE: the ARTPOP ball διοργανώνεται από τη ΛΑΒΡΥΣ και είναι µια παραγωγή της Live Nation Global Touring.

Πληροφορίες για την παγκόσµια περιοδεία και τα εισιτήρια µπορείτε να βρείτε στο www.ladygaga.com και στο www.littlemonsters.com

Πληροφορίες:
www.lavris.gr

 

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση