Διαφήμιση
Κυριακή, 28 Απρίλιος 2013 22:55

Η εταιρία Tony's Keyboards ανακοίνωσε την αποκλειστική αντιπροσώπευση της εταιρείας Physis Piano στην Ελλάδα...

Η εταιρία Tony's Keyboards με το ακόλουθο δελτίο τύπου ανακοινώνει την αποκλειστική αντιπροσώπευση της εταιρείας Physis Piano στην Ελλάδα, η οποία ανήκει στον όμιλο της Viscount, μιας εταιρίας με συνεχή παρουσία στο χώρο των μουσικών οργάνων τα τελευταία 100 χρόνια.

Δελτίο τύπου - Tony's Keyboards
«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε σχετικά με την αποκλειστική
αντιπροσώπευση της εταιρείας Physis Piano στην Ελλάδα, η οποία ανήκει στον όμιλο της Viscount. Μιας εταιρείας με 100 χρόνια παρουσίας στο χώρο!
Το Physis Piano είναι μια ιδέα. Η ιδέα είναι να παρέχει στους έμπειρους μουσικούς και επαγγελματίες, ένα ψηφιακό πιάνο το οποίο θα είναι το νέο σημείο αναφοράς στον τομέα: ισχυρό, ευέλικτο, όμορφο, με πιστότητα ήχου που επαναπροσδιορίζει την έννοια state-of-the art. Το Physis Piano δεν είναι μόνο ένα φυσικό μοντέλο πιάνου με ουρά. Επτά χρόνια έρευνας από τρία παγκόσμιας κλάσης ιταλικά πανεπιστήμια και μια εξαιρετική ομάδα μηχανικών και μουσικών από όλο τον κόσμο, εργάστηκαν μαζί για να αναπτύξουν το πρώτο μουσικό όργανο όπου διαφορετικά φυσικά μοντέλα, συνυπάρχουν για να παίξει κανείς μερικούς από τους ήχους που διαμόρφωσαν τη μουσική ιστορία, κατά τη διάρκεια των τελευταίων δεκαετιών. Σας περιμένουμε όλους να δοκιμάσετε και να ακούσετε από κοντά το νέο Physis Piano στο κατάστημά μας Tony's Keyboards Στουρνάρη 20 / Αθήνα, τηλ: 210-6450796.
Περισσότερες πληροφορίες για τα μοντέλα της Physis Piano μπορείτε να δείτε ΕΔΩ

Επαφή
Tony's Keyboards
τηλ: 210-6450796

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση