Διαφήμιση
Πέμπτη, 06 Δεκέμβριος 2012 01:01

Με μια πριβέ συναυλία των No Doubt στο Παρίσι, HP και Universal Music λάνσαραν την πλατφόρμα HP Connected Music. Δείτε τι προσφέρει…

Η υπηρεσία προσφέρει αποκλειστικά προνόμια και περιεχόμενο για τους φίλους της μουσικής και είναι διαθέσιμη σε όλους τους νέους υπολογιστές της HP με Windows 8. Ετσι, παρέχετε πρόσβαση σε έναν αποκλειστικό κατάλογο υπηρεσιών, που συμπεριλαμβάνει streaming με δωρεάν πρόσβαση για 90 μέρες στην πλήρη λίστα της Universal Music, ενώ όσοι αποκτήσουν τα νέα HP Spectre και HP Envy θα έχουν επιπλέον τη δυνατότητα να κατεβάζουν δωρεάν 10 μουσικά κομμάτια το μήνα, στο ίδιο διάστημα των 90 ημερών.

Η συναυλία των No Doubt ήταν η πρώτη από μια σειρά αντίστοιχων πριβέ εκδηλώσεων που οργανώνει η HP σε συνεργασία με τη Universal Music σε ολόκληρη την Ευρώπη και στις οποίες έχουν πρόσβαση οι χρήστες της νέας μουσικής πλατφόρμας. Επιπλέον, σε κάποιους τυχερούς δίνεται η ευκαιρία να συναντήσουν από κοντά τα αγαπημένα τους αστέρια, να επισκεφτούν στούντιο ηχογράφησης ή ακόμη και να γευματίσουν με διάσημους καλλιτέχνες. Η υπηρεσία είναι αρχικά διαθέσιμη στην Ευρώπη και την ευρύτερη περιοχή των ΕΜΕΑ χωρών, ενώ σύντομα αναμένεται η επέκτασή της στην αμερικανική αγορά.

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση