Διαφήμιση
Δευτέρα, 20 Ιούνιος 2011 10:04

Ακύρωσε η Amy Winehouse την εμφάνισή της στο Eject festival για... ευνόητους λόγους

Ηδη από την ανακοίνωση κιόλας της εμφάνισής της ως headliner στο Eject Festival είχαμε εκφράσει τις επιφυλάξεις μας για το κατά πόσο η χαρισματική αλλά άκρως επιρρεπής σε αλκοόλ και άλλες ουσίες, Amy Winehouse, θα ήταν τελικά σε θέση να εμφανιστεί στο εν λόγω φεστιβάλ δίχως προβλήματα. Δυστυχώς η Amy επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά όσους πιστεύουν ότι ακόμα δεν έχει επανέλθει απ’ όλους τους παραπάνω εθισμούς και ουσιαστικά ανέβαλε την μίνι ευρωπαϊκή περιοδεία της πρίν καλά – καλά την αρχίσει. Η αρχή έγινε με ‘κράξιμο’ προχθές στο Βελιγράδι και ακύρωση των εμφανίσεών της σε Τουρκία και Ελλάδα καταρχάς.
Πιο συγκεκριμένα, την ακύρωση των προγραμματισμένων συναυλιών της σε Κωνσταντινούπολη και Αθήνα ανακοίνωσε η εταιρεία δημοσίων σχέσεων της Έιμι Γουάινχαουζ, μετά την ‘τραγική’ της εμφάνιση σε κατάσταση μέθης στο Βελιγράδι (και με μια ώρα καθυστέρηση) και τις αποδοκιμασίες 20.000 θεατών. Η 27χρονη Βρετανίδα ως γνωστόν θα εμφανιζόταν την προσεχή Τετάρτη και στη χώρα μας ως headliner στα πλαίσια του Ejekt Festival στην πλατεία Νερού.
Η Σερβία ήταν ο πρώτος σταθμός της 12ήμερης Ευρωπαϊκής της περιοδείας, με την οποία θα έκανε μια νέα αρχή στα συναυλιακά δρώμενα, μετά την ολοκλήρωση(;) της θεραπείας της για εθισμό στο αλκοόλ.

Από την εταιρεία δημοσίων σχέσεων της Winehouse ανακοινώθηκε ότι η τραγουδίστρια ζητά συγγνώμη από τους θαυμαστές της στην Ελλάδα και την Τουρκία, αλλά θεωρεί ότι η ακύρωση των συναυλιών της είναι ενδεδειγμένη αυτή τη στιγμή, καθώς δεν μπορεί να αποδώσει το μέγιστο των δυνατοτήτων της. Παράλληλα αναφέρεται ότι θα προχωρήσει στις υπόλοιπες προγραμματισμένες εμφανίσεις της.

Με τη σειρά της η εταιρία Detox, διοργανώτρια του Eject festival, ανακοίνωσε ότι ο headliner του μονοήμερου φεστιβάλ θα είναι ο Moby (θα έπαιζε ούτως ή άλλως ως ‘δεύτερο’ όνομα), ενώ τα εισιτήρια θα κοστίζουν 10 ευρώ λιγότερο (από 50 σε 40 ευρώ)...
Βεβαίως το μπέρδεμα όπως αντιλαμβάνεστε είναι τεράστιο και ο κόσμος έχει ήδη ξενερώσει καθώς κακά τα ψέματα το όνομα μαγνήτης του φετινού Eject δεν ήταν ο Moby, που οι περισσότεροι τον έχουν ξαναδεί επανηλλειμένα στη χώρα μας, αλλά η Amy Winehouse...

Rate this item
(2 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση