Διαφήμιση
Τετάρτη, 09 Φεβρουάριος 2011 22:46

Η Amy Winehouse στην Ελλάδα, στα πλαίσια του Ejekt Festival...

Το Ejekt Festival συνεχίζει για έβδομη συνεχόμενη χρονιά να παρουσιάζει μια ιδιαίτερα ευπρόσδεκτη ‘μίξη’ από κορυφαία ονόματα της ποπ, ροκ και electronica στην ίδια σκηνή σε μια ξεχωριστή μουσική γιορτή.
Για το 2011, το Ejekt εξασφάλισε τη συμμετοχή της Amy Winehouse, ενώ σύντομα αναμένεται να ανακοινωθούν οι υπόλοιποι headliners αλλά και οι περισσότερες από τις μπάντες πρώτης γραμμής που θα συμμετάσχουν στο φεστιβάλ. Αντίστοιχα αναμένεται να ανακοινωθεί και ο χώρος διεξαγωγής του φετινού φεστιβάλ.
Οσον αφορά την Amy Winehouse, πρόκειται αναμφίβολα για την κορυφαία ίσως τραγουδίστρια των τελευταίων χρόνων με τραγούδια που είναι ήδη κλασικά: "Rehab", "You Know I'm No Good, "Back To Black", "Tears Dry On Their Own", "Love Is A Losing Game", "Stronger Than Me", "Take The Box", "In My Bed/You Sent Me Flying". H Amy Winehouse έχει απασχολήσει κοινό και media όχι μόνο με το τεράστιο ταλέντο της αλλά και με την πολυτάραχη προσωπική της ζωή, ενώ επεισοδιακές είναι και αρκετές συναυλίες της, γεγονός που κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρουσα τη συμμετοχή της στο Ejekt Festival του φετινού καλοκαιριού...

Rate this item
(3 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση