Διαφήμιση
Τετάρτη, 26 Ιανουάριος 2011 20:45

O Μανώλης Καραντίνης έχει επιλέξει για τα Live του την προενίσχυση για το μπουζούκι της EBS...

Από την εταιρεία EBS Audio Solutions που κατασκευάζει την προενίσχυση για το μπουζούκι, έχουμε λάβει την ακόλουθη ενημέρωση.

EBS Audio Solutions – Δελτίο Τύπου
"Με ευχαρίστηση θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε  ότι η EBS προενίσχυση για το μπουζούκι  έχει γίνει η προτίμηση του  κορυφαίου   δεξιοτέχνη του μπουζουκιού κύριου Μανώλη Καραντίνη. Όπως ο κύριος Καραντίνης μας έχει αναφέρει , η προενίσχυση EBS  είναι ότι καλύτερο έχει παίξει για το Μπουζούκι. Έχει καταπληκτικό  ήχο, σωστές δυναμικές, σωστό balance του  ήχου σε όλο το εύρος του οργάνου ,  και   πολύ εύκολο  παίξιμο. Τον Κύριο Μανώλη  Καραντίνη μπορείτε να ακούσετε ζωντανά στου Μπάμπη στην Κηφισιά μαζί με Κατερίνα Κούκα, Λένα Αλκαίου, και Νίκο Νομικό.
Όπως μας έχει πει ο κύριος Χάρης Γεωργαλλής υπεύθυνος πωλήσεων της Προενίσχυσης EBS,  δύο μήνες  από την κυκλοφορία της στην Ελληνική αγορά, η προενίσχυση EBS, έχει γίνει προτίμηση κορυφαίων δεξιοτεχνών όπως οι κύριοι Μανώλης Καραντίνης, Chris Όλύμπιος, Παναγιώτης Στεργίου, Νίκος Τατασόπουλος, Γιώργος Τσακαράκας και πάρα πολλών άλλων επώνυμων επαγγελματιών και ακόμα περισσότερων ερασιτεχνών μουσικών."

Την προενίσχυση EBS μπορείτε να ακούσετε στο κατάστημα της εταιρίας στην Ερατοσθένους 25 στο Παγκράτι. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να τηλεφωνήσετε στα τηλέφωνα  210-7569803, 210-7569804, στο Fax 210-7569800, ή στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 

Rate this item
(4 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση