Διαφήμιση
Παρασκευή, 14 Μάιος 2010 01:17

Οι U2 επέλεξαν τους Snow Patrol για να ανοίξουν τη συναυλία τους στο ΟΑΚΑ...

Οι Snow Patrol, το σημαντικότερο alternative rock συγκρότημα των τελευταίων 15 χρόνων, επιλέχτηκαν από τους ίδιους τους U2 να εμφανιστούν ως special guest στη συναυλία τους στο Ολυμπιακό Στάδιο, στην Αθήνα, την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου. Το Ιρλανδικό rock "εν τη ενώσει" θα είναι το σύνθημα της μεγαλύτερης και θεαματικότερης συναυλίας στην Ελλάδας για το 2010. Στην συναυλία υπερθέαμα που έχει γίνει talk-off the town από το προηγούμενο Σεπτέμβρη και αναμένετε ως το μεγαλύτερο μουσικό γεγονός του 2010, προστίθενται η σημαντικότερη ίσως μπάντα της Βόρειας Ιρλανδίας.
Οι Snow Patrol δημιουργήθηκαν το 1994 και αποτελούνται από τους Gary Lightbody (singer, songwriter), Paul Wilson (bass), Nathan Connolly (guitar), Jonny Quinn (drums) και Tom Simpson (keyboard). Στα 15 χρόνια της πορείας τους, έχουν πουλήσει πάνω από 10,000,000 albums παγκοσμίως, ενώ έχουν λάβει υποψηφιότητες και βραβεία όπως Grammy, BRIT, BMI, έχουν κερδίσει έξι Meteor Music Awards και ένα Ivor Novello Award (το εγκυρότερο βραβείο που απονέμεται από μουσικούς, σε μουσικούς στην Μ. Βρετανία) για το “Final Straw”. Το συγκεκριμένο album κυκλοφόρησε το 2003, έγινε πέντε φορές πλατινένιο στη Μεγάλη Βρετανία και πούλησε πάνω από 4 εκ. αντίτυπα παγκοσμίως. Μέσα από αυτήν τη δουλειά ξεχώρισαν τραγούδια όπως το “Run” (που ήδη έχει διασκευαστεί από την Leona Lewis, τους Tre Lux και τους Three Grace) και το “Chocolate” που τους εξασφάλισαν μεγάλη επιτυχία και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.
Σημείο ορόσημο της καριέρας τους ήταν η κυκλοφορία του “Εyes Οpen” με το οποίο έγιναν παγκόσμια γνωστοί και κατέκτησαν μια θέση στην καρδιά μας με το τραγούδι “Chasing Cars” – επαναλαμβανόμενο θέμα της τηλεοπτικής επιτυχίας Grey’s Anatomy. Μάλιστα το “Chasing Cars” ήταν και το τραγούδι που ακούστηκε περισσότερο την δεκαετία που μας πέρασε στην M.Βρετανία. Ο φρέσκος alternative rock ήχος των Snow Patrol έρχεται να προστεθεί στο μεγαλειώδες υπερθέαμα που θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι θα βρεθούν την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου, στο Ολυμπιακό Στάδιο

 

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση