Διαφήμιση
Τετάρτη, 25 Σεπτέμβριος 2024 10:20

Η Shure εγκαινιάζει το ShureCloud

Η πλατφόρμα, που κυκλοφόρησε χθές (24 Σεπτεμβρίου 2024) παρέχει πρόσβαση σε πραγματικό χρόνο για απομακρυσμένη διαχείριση σε συσκευές Shure Microflex Ecosystem και άδειες λογισμικού IntelliMix Room DSP από από ένα ενιαίο περιβάλλον χρήστη.

Το ShureCloud παρέχει πρόσβαση απομακρυσμένης διαχείρισης σε πραγματικό χρόνο, ώστε οι χρήστες να μπορούν να διαχειρίζονται, να παρακολουθούν, να ενημερώνουν και να ελέγχουν εξ αποστάσεως συσκευές και άδειες από οπουδήποτε.
Πρόσθετες λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένης της αυτοκαταχώρισης και ενός διευρυμένου χαρτοφυλακίου συσκευών παρακολούθησης, θα παρουσιαστούν τους επόμενους μήνες, όπως ανέφερε η Shure.

Η Susy Liem, αναπληρωτής αντιπρόεδρος της παγκόσμιας διαχείρισης προϊόντων για προϊόντα συνδιάσκεψης στη Shure, δήλωσε:
«Το ShureCloud έχει σχεδιαστεί για να διευκολύνει τη διαχείριση των αδειών και των συστημάτων AV σας με τον ίδιο τρόπο που διαχειρίζεστε άλλες εταιρικές συσκευές, χρησιμοποιώντας γνωστές ροές εργασίας πληροφορικής, πρότυπα. και διαδικασίες».

Και πρόσθεσε: «Στο σημερινό περιβάλλον με γρήγορο ρυθμό, τα δεδομένα είναι ένα κρίσιμο πλεονέκτημα. Το ShureCloud θα παρέχει πρακτικές, βασισμένες σε δεδομένα πληροφορίες που επιτρέπουν στους οργανισμούς να λαμβάνουν τεκμηριωμένες αποφάσεις, να εξορθολογίζουν τις λειτουργίες και να βελτιώνουν τη συνολική παραγωγικότητα».

Σύμφωνα με την εταιρία, το κύριο πλεονέκτημα του ShureCloud είναι η δυνατότητα διαχείρισης όλων των συσκευών Shure από μία πλατφόρμα. Η παρακολούθηση συσκευής δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να βλέπουν την κατάσταση και την απόδοση της συσκευής σε πραγματικό χρόνο για να εξασφαλίσουν τη βέλτιστη λειτουργία.

Οι χρήστες μπορούν επίσης να προωθήσουν ενημερώσεις για να διασφαλίσουν ότι όλες οι συσκευές λειτουργούν με το πιο πρόσφατο υλικολογισμικό και να λαμβάνουν άμεσες ειδοποιήσεις για προβλήματα. Η εφαρμογή Shure Wireless Workbench Scan Library είναι προσβάσιμη στο ShureCloud.

Το ShureCloud παρέχει επίσης μια σειρά από λειτουργίες ασφαλείας χρησιμοποιώντας αποδεκτά πρότυπα όπως το GDPR, το TLS 1.2 MQTT και το HTTPS. Η κρυπτογράφηση δεδομένων έχει σχεδιαστεί για να διασφαλίζει την ασφαλή επικοινωνία μεταξύ των συσκευών.

Περισσότερες πληροφορίες ωστόσο για το ShureCloud της SHURE και τις πολλαπλές δυνατότητές του, θα σας δώσουν στην Ελληνική αντιπροσωπεία SOUNDMAZE Ευθυμιάδης…

Επαφή
SOUNDMAZE Ευθυμιάδης
τηλ.210-654 7730

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση