Διαφήμιση
Τρίτη, 11 Ιούνιος 2024 20:09

FletcherMachine V2 από την Adamson

Η Adamson Systems Engineering θα λανσάρει μια αναβαθμισμένη έκδοση της FletcherMachine Spatial Audio Rendering Engine, που θα περιλαμβάνει νέες λειτουργίες που θα διευρύνουν τις δυνατότητες του object-based mixing system και του ευρύτερου workflow.
Αυτό θα συμβεί στα πλαίσια της InfoComm 2024 όπου οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δούν και κυρίως να ακούσουν από κοντά τις νέες δυνατότητες και ροές εργασίας της έκδοσης V2.
Το FletcherMachine είναι μια object-based rendering μηχανή, βασισμένη σε αντικείμενα που χρησιμοποιεί αλγόριθμους εντοπισμού πλάτους και χρόνου για την ακριβή τοποθέτηση των πηγών ήχου σε έναν τρισδιάστατο χώρο. Αυτή η προσέγγιση ενισχύει την ικανότητα του ακροατή να αντιλαμβάνεται τόσο την κατεύθυνση όσο και την απόσταση των πηγών ήχου, με αποτέλεσμα μια ρεαλιστική immersive εμπειρία.

Το σύστημα FletcherMachine διατίθεται σε τρεις εκδόσεις:
Το FletcherMachine Virtual είναι μια δωρεάν, αυτόνομη εφαρμογή για Windows και MacOS που επιτρέπει στους χρήστες να σχεδιάζουν immersive περιβάλλοντα εν κινήσει με ακουστικά, ενώ αποκτούν πρακτική εμπειρία που θα μεταφραστεί στην πλήρη έκδοση.

Το FletcherMachine Stage, που είναι μια μονάδα υλικού με δυνατότητα τοποθέτησης σε rack 3U, που προσφέρει έως και 128×128 εισόδους και εξόδους με ρυθμό δειγματοληψίας 96 kHz και latency 1,3 ms. Μια έγχρωμη οθόνη αφής 5 ιντσών επιτρέπει την πρόσβαση σε κρίσιμες λειτουργίες όπως η παρακολούθηση  του συστήματος και η δρομολόγηση όλων των I/O.

Τέλος, το FletcherMachine Traveler φέρνει τη λειτουργικότητα της μηχανής Stage σε πιο φορητή μορφή, προσφέροντας έως και 96 κανάλια με μεταβλητό αριθμό εισόδου και εξόδου.
Επίσης είναι διαθέσιμη και μια φορητή εφαρμογή για Windows και MacOS που ακούει στο όνομα FletcherMachine Remote…

Οι διευρυμένες δυνατότητες του FletcherMachine V2 περιλαμβάνουν τα εξής:
*Αναβαθμισμένο speaker management για 2D και 3D setups στο ίδιο session

*Νέα εργαλεία διασύνδεσης που περιλαμβάνουν plug-ins για DigiCo και AVID, καθώς και on-board ADM-OSC για εύκολη διαλειτουργικότητα με άλλα  mixing desks και audio workstations

*Νέο binaural renderer που μπορεί να δρομολογηθεί σε κάθε κανάλι εξόδου AVB+MADI versions επίσης προσφέρουν headphone output.

*Νέο σασί για τις εκδόσεις Traveler και Stage Engines

*Επιλογή έως και τριών μηχανών reverb υψηλής πιστότητας

*Hardware redundancy διαθέσιμο για τα Stage engines

*Ολοκαίνουργιο delay matrix που απλουστεύει το routing από οποιαδήποτε είσοδο σε οποιαδήποτε έξοδο με τη χρήση assignable gain και delay

*Αναβαθμισμένο snapshot section για ακριβέστερο έλεγχο του show

*Καλύτερη διαχείριση εξωτερικών πρωτοκόλλων (MIDI, OSC, PSN, rttrpm)

*Διευρυμένο grouping & linking όσον αφορά τα object για απλούστευση του mix automation

*Time code, stereo pairing λειτουργία, variable I/O, και πολλές ακόμα δυνατότητες…

Περισσότερες πληροφορίες για το FletcherMachine και τα υπόλοιπα προϊόντα της Adamson θα σας δώσουν στην εταιρία Κariotis Audio & Lighting…

Επαφή
Κariotis Audio & Lighting

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση