Διαφήμιση
Παρασκευή, 07 Ιούνιος 2024 12:12

Meyer Sound: Ντεμπούτο για τη ναυαρχίδα ULTRA-X80

Στην επερχόμενη έκθεση InfoComm 2024 στο Λας Βέγκας, η Meyer Sound θα αποκαλύψει το νέο ULTRA-X80, το κορυφαίο μέλος της άκρως επιτυχημένης οικογένειας ULTRA που σύμφωνα με την εταιρία αποτελεί ένα άλμα προς τα εμπρός στην τεχνολογία ηχείων σημειακής πηγής.

Το ULTRA-X80 βασίζεται τόσο στα ακουστικά χαρακτηριστικά της οικογένειας ULTRA, συμπεριλαμβανομένων των ULTRA-X40 και ULTRA-X20, όσο και στις τεχνολογικές καινοτομίες που εμπεριέχονται στο κορυφαίο line array ηχείο μεγάλου φορμά της εταιρίας, το περίφημο το PANTHER, προκειμένου να παρέχει ακρίβεια, ισχύ και ευκρίνεια σε ένα συμπαγές φορμά.

Τα ULTRA-X80 και ULTRA-X82 προσφέρουν αναλογική συνδεσιμότητα, ενώ υποστηρίζει και το πρωτόκολλο MILAN ως στάνταρ. Μαζί, η οικογένεια ULTRA, PANTHER, 2100-LFC και η οικογένεια υπογούφερ USW συνθέτουν την πιο ολοκληρωμένη γκάμα ηχείων εξοπλισμένα με MILAN στην αγορά, ενώ όλα τους αξιοποιούν τη βραβευμένη πλατφόρμα λογισμικού Nebra της Meyer Sound.

«Με το ULTRA-X80, παρέχουμε εξαιρετική απόδοση ισχύος σε τέτοιο μέγεθος, μαζί με ευελιξία, στοιχεία που καθιστούν ένα ηχείο point source τεχνολογίας τόσο ευέλικτο», λέει ο Andy Davies, Διευθυντής Προϊόντων & Υπηρεσιών της Meyer Sound. «Με την οικογένεια ηχείων ULTRA, έχουμε αποδείξει πού μπορούμε να οδηγήσουμε τις ακουστικές καινοτομίες μας και με το PANTHER, δείξαμε ότι μπορούμε να κλιμακώσουμε και να προσφέρουμε απίστευτη ισχύ σε ένα συμπαγές αποτύπωμα. Το ULTRA-X80 αντιπροσωπεύει τα καλύτερα και των δύο κόσμων, ενώ παίζει σε μια πραγματικά δική του κατηγορία».

Το ULTRA-X80 είναι μια εξέλιξη της καινοτόμου σχεδίασης ομόκεντρων οδηγών της οικογένειας ULTRA, η οποία συνδυάζει δύο γούφερ 12 ιντσών με μαγνητικό σύστημα νεοδυμίου, στο κέντρο του άξονα των οποίων εδράζεται ένα 4ιντσο HF driver που φορτίζει από έναν περιστρεφόμενο κυματοδηγό 95 x 40 μοιρών. Αυτή η διαμόρφωση, σύμφωνα με την εταιρία, εξασφαλίζει ομαλή απόκριση σε όλο το εύρος του ηχείου και εξαιρετικό κατευθυντικό έλεγχο.

Το ULTRA-X80 είναι ενεργό και ενσωματώνει ενισχυτικά τάξης D της Meyer Sound για να προσφέρει συνολική γραμμική μέγιστη απόδοση 141 dB SPL, με την καμπίνα να ζυγίζει 59 kg. Για μέγιστη ευελιξία οσον αφορά την κάλυψη, διατίθεται και το ULTRA-X82 που προσφέρει πιο εστιασμένη διασπορά της τάξεως των 50 x 40 μοιρών. Το ULTRA-X82 επιτυγχάνει μέγιστο επίπεδο ηχητικής στάθμης της τάξεως των 142 dB SPL.

Όπως ενημερώνει η Meyer, οι παραγγελίες για τα ULTRA-X80 και ULTRA-X82 θα εκκινήσουν από τα μέσα Ιουνίου και οι πρώτες αποστολές αναμένονται στις αρχές του 2025. Οσοι επισκεφθείτε την InfoComm 2024 μπορείτε να δείτε από κοντά τα νέα ULTRA-X80 και ULTRA-X82 στο περίπτερο της εταιρίας, ενώ θα είναι διαθέσιμο και για ακροάσεις στο Audio Demo Room #N209 (North Hall Level 2).

Περισσότερα για το ULTRA-X80, θα βρείτε ΕΔΩ

Ωστόσο, περισσότερες πληροφορίες θα σας δώσουν στην εταιρία Sirius Sound & Lighting Systems...

Επαφή
Sirius Sound & Lighting Systems

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση