Διαφήμιση
Πέμπτη, 09 Μάιος 2024 12:03

Η d&b audiotechnik παρουσιάζει το ArrayCalc 11.6

Η d&b audiotechnik κυκλοφόρησε το ArrayCalc 11.6. Αυτή η τελευταία έκδοση προσφέρει μια σημαντικά απλοποιημένη λειτουργία διεπαφής σε συνδυασμό με το EASE 5, το δημοφιλές λογισμικό ηλεκτροακουστικής προσομοίωσης, παρέχοντας στους χρήστες μια πιο αποτελεσματική ροή εργασιών για τη μοντελοποίηση συστημάτων ήχου και ακουστικής χώρων.
Για τους χρήστες, η σύνδεση μεταξύ ArrayCalc 11.6 και EASE 5 απλοποιεί σημαντικά τη ροή εργασίας. Η προηγούμενη διαδικασία, που ήταν αρεκτά πιο χρονοβόρα και επιρρεπής σε σφάλματα, θα δώσει τώρα τη θέση της σε μια πιο ομαλή εργασία, επιτρέποντας στους χρήστες να εστιάζουν περισσότερο στη δημιουργικότητα και την ακρίβεια.

Οι χρήστες μπορούν πλέον να εξάγουν την εργασία τους σε μορφή αρχείου XLD με ένα εκτεταμένο σύνολο πληροφοριών. Αυτή είναι η πρώτη σημαντική απλοποίηση και ένας σημαντικός εξορθολογισμός της προηγούμενης μετάβασης μεταξύ ArrayCalc και EASE. Η διευκόλυνση της μεταφοράς σχετικών δεδομένων από το ArrayCalc 11.6 στο EASE 5 ενισχύει τη δέσμευση της εταιρίας να παρέχει λύσεις που απλοποιούν τη ζωή και την εργασία των sound system designers.
Το ArrayCalc 11.6 είναι διαθέσιμο για λήψη, ενώ το EASE 5.60 αποτελεί μια δωρεάν αναβάθμιση για όλους τους χρήστες του EASE 5.

Περισσότερες και πιο αναλυτικές πληροφορίες θα βρείτε ΕΔΩ, ενώ μπορείτε να επικοινωνήσετε και με την Telmaco για περισσότερες λεπτομέρειες.

Επαφή
Telmaco


Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση