Διαφήμιση
Τρίτη, 31 Οκτώβριος 2023 15:09

H Meyer Sound μας συστήνει τη NADIA

Η NADIA αποτελεί τη νέα ολοκληρωμένη network-based digital audio processing & distribution πλατφόρμα της Meyer. Αποστολή της είναι η υποστήριξη των νέων εγκαταστάσεων και εφαρμογών Constellation της εταιρίας. Επιρόσθετα η νέα πλατφόρμα υποστηρίζει ανεξάρτητες εισόδους, processing και matrixing για τη ενεργοποίηση του Spacemap Go spatial sound, για πλήρη λειτουργία δίχως συμβιβασμούς και για τις δυο πλατφόρμες. «Με την πλατφόρμα NADIA, αξιοποιήσαμε τις τελευταίες εξελίξεις στην τεχνολογία DSP, καθώς μαζί με το networking πρωτόκολλο Milan-based AVB αποτελούν έναν ολοκληρωμένο συνδυασμό που έχει πλαισωθεί με τη δεδομένη τεχνογνωσία 4 δεκαετιών της Meyer Sound σχετικά με το signal processing για audio εφαρμογές”, ανέφερε ο Andy Davies, Senior Product Manager της Meyer Sound.
«Το αποτέλεσμα είναι μια πανίσχυρη, επεκτάσιμη και ενοποιημένη πλατφόρμα για επεξεργασία και διανομή σήματος. Το NADIA έχει σχεδιαστεί για το ακουστικό μας σύστημα Constellation, όπου η ισχύς της νέας τεχνολογίας θα επιτρέψει πιο διακριτές ζώνες για ακόμη υψηλότερη ανάλυση με σημαντικά χαμηλότερο κόστος», πρόσθεσε ο Andy Davies.

96 εισόδους για Constellation
Η πλατφόρμα NADIA υποστηρίζει έως και 96 εισόδους για ακουστική επεξεργασία Constellation καθώς και 128 ανεξάρτητες εισόδους ήχου προγράμματος και περιλαμβάνει συνολικά τρεις μονάδες. Όλα τα συστήματα που βασίζονται στο NADIA απαιτούν τουλάχιστον έναν πυρήνα επεξεργαστή NADIA-CP που υποστηρίζει 128 εξόδους.
Ωστόσο, επιπρόσθετα NADIA-CP modules μπορούν να προστεθούν για την αύξηση του αριθμού εξόδων με 128 για κάθε module. Ολη η επικοινωνία από και προς το NADIA-CP module γίνεται μέσω δικτύου συμβατού με Milan AVB network, ενώ όλη η επεξεργασία λαμβάνει χώρα σε ανάλυση 96 kHz/64-bit floating point resolution.

Module για αναλογικές εισόδους & εξόδους
Για αναλογικές εισόδους, η πλατφόρμα NADIA διαθέτει το input module, NADIA-AI12, που υποστηρίζει 12 κανάλια αναλογικών εισόδων με ενσωματωμένο προενισχυτή σε κάθε κανάλι, ώστε να είναι δυνατή η φιλοξενία Constellation microphones. Για τις αναλογικές εξόδους το NADIA-AO16 παρέχει 16 κανάλια με αναλογικές εξόδους στάθμης γραμμής.
Ολες οι έξοδοι NADIA δύναται να δρομολογηθούν μέσω δικτύου, απευθείας σε Milan end-point loudspeakers όπως τα ULTRA‑X20 και τα USW‑112P subwoofers της Meyer. Επιπλέον, κάθε NADIA-CP module φιλοξενεί 12 VRAS (Variable Room Acoustic System) processors, επιτρέποντας τη διαμόρφωση έως και 12 διακριτών ακουστικά ζωνών, μέσω ενός και μόνο unit.

Δυο άδειες και ακόμα πιο προσιτές Constellation εφαρμογές
Για επεκτασιμότητα και μείωση του κόστους, είναι διαθέσιμες δύο άδειες: η στάνταρ για και τους 12 επεξεργαστές VRAS και η lite για τρεις επεξεργαστές με σημαντικά χαμηλότερο κόστος άδειας χρήσης. Σε σύγκριση με τον προηγούμενο επεξεργαστή D Mitri, τα συστήματα Constellation που βασίζονται στο NADIA θα επωφεληθούν από μειώσεις τόσο όσον αφορά τα rack όσο και στο συνολικό κόστος.
Όλα όσα θέλετε να μάθετε για το NADIA θα τα βρείτε εδώ…

Περισσότερες πληροφορίες ωστόσο για τη νέα πλατφόρμα NADIA, καθώς και για όλα τα συστήματα της Meyer Sound, θα σας δώσουν στην εταιρία Sirius Sound & Lighting Systems…

Επαφή
Sirius Sound & Lighting Systems

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση