Διαφήμιση
Παρασκευή, 29 Σεπτέμβριος 2023 10:29

Πρεμιέρα για το νέο Shure SM7dB

Η Shure αποκάλυψε το ολοκαίνουργιο SM7dB που αποτελεί μια εξέλιξη του κλασικού πλέον SM7Β, καθώς ενσωματώνει προενισχυτή, προσφέροντας απευθείας όλο το extra gain που θα χρειαστεί κάποιος, κάνοντας ακόμα πιο εύκολη τη ζωή των μουσικών, των podcasters και streamers, για ιδανικά φωνητικά σε οποιοδήποτε recording setup.

Χαρακτηριστικά και δυνατότητες
Το SM7dB αποτελεί ένα δυναμικό μικρόφωνο για χρήση φωνητικών με ενσωματωμένο προενισχυτή που προσφέρει έως και +28 dB low-noise, flat, transparent gain, γεγονώς που το καθιστά ιδανικό για μια σειρά από εφαρμογές.
Διαθέτει δυνατότητα επιλογής του preamp boost μεταξύ +18dB και +28dB καλύπτοτνας έτσι κάθε ανάγκη για extra gain.

Η επίπεδη απόκριση συχνότητας του διασφαλίζει φυσική αναπαραγωγή είτε χρησιμοποιηθεί για τη λήψη φωνητικών, είτε για τη λήψη μουσικών οργάνων.

Διαθέτει δυνατότητα bypass του Preamp switch, με την απενεργοποίηση της προενίσχυσης να το καθιστά ένα τυπικό SM7B όσον αφορά την απόδοσή του.

Υποστηρίζει επίσης Bass roll-off και mid-range emphasis (presence boost) EQ controls.

Υποστηρίζει τη βέλτιστη δυνατή απόρριψη ηλεκτρομαγνητικών παρεμβολών, διαθέτοντας βελτιστοποιημένη θωράκιση έναντι παρεμβολών ευρείας ζώνης που εκπέμπονται από οθόνες υπολογιστών.

Η εσωτερική απομόνωση κραδασμών ουσιαστικά εξαλείφει τη μηχανική μετάδοση θορύβου, ενώ το αποτελεσματικό pop φίλτρο του εξαλείφει την ανάγκη για πρόσθετη προστασία από τους γνωστούς ανεπιθύμητους ήχους που προέρχονται από την εγγύτητα του τραγουδιστή / ομιλητή με το μικρόφωνο.

Το πολικό του διάφραμμα είναι καρδιοειδές, γεγονός που διασφαλίζει τη μέγιστη απόριψη των off-axis πηγών και την αποφυγή χρωματισμών.
Τέλος, η κατασκευή του είναι στιβαρή και ιδιαίτεραη προσοχή έχει δοθεί στην προστασία της κεφαλής και του διαφράγματος.

Περισσότερα ωστόσο για το νέο SM7dB μπορείτε να διαβάσετε εδώ, ενώ ακόμα περισσότερες πληροφορίες θα σας δώσουν στην Ελληνική αντιπροσωπεία SOUNDMAZE Ευθυμιάδης…

Επαφή
SOUNDMAZE - Ευθυμιάδης
τηλ.210-654 7730

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση