Διαφήμιση
Πέμπτη, 28 Σεπτέμβριος 2023 16:24

ΑrrayIntelligence V1.1 από την Adamson

Η Adamson παρουσίασε τη νέα έκδοση ArrayIntelligence V1.1, του loudspeaker design & deploy software της εταιρίας που πλέον διαθέτει μια σειρά από αναβαθμίσεις που προτάθηκαν από τους users με την εταιρία να ανταποκρίνεται άμεσα και να τις ενσωματώνει στη νέα έκδοση.
Ο Brian Fraser, Head of Product and Technology της Adamson, αναφέρει «ειλικρινά εκτιμούμε το feedback από την κοινότητα των χρηστών μας, κάτι που για εμάς παίζει σημαντικό ρόλο στην εκάστοτε αναβάθμιση του λογισμικού μας. Με το ArrayIntelligence V1.1 είχαμε κατά νου την βελτίωση της εμπειρίας του χρήστη και τη βελτιστοποίηση της απόδοσης του λογισμικού"...

Streamlined Interface
Το νέο layout του Header Bar κάνει πιο ‘καθαρό’ το UI, υποδεικνύοντας ποιες σελίδες είναι διαθέσιμες στο διαδίκτυο, απλοποιώντας την πλοήγηση και βελτιώνοντας τη ροή εργασίας.

Ανανεωμένη λειτουργία Global Assign
Η δυνατότητα Global Assign, ο ακρογωνιαίος λίθος της διαχείρισης του συστήματος, έχει υποβληθεί σε πλήρη ενημέρωση. Αυτός ο επανασχεδιασμός προσφέρει στους χρήστες ένα πιο ισχυρό και αποτελεσματικό εργαλείο για τη διαχείριση ολόκληρων των συστημάτων τους με τη βοήθεια των networked Adamson Speakers, Bridges και Gateways. Το ArrayIntelligence V1.1 διασφαλίζει ότι τα ανιχνευμένα στοιχεία ταξινομούνται με ακρίβεια μέσω του switch port, βελτιστοποιώντας τη ρύθμιση του συστήματος και ελαχιστοποιώντας την πολυπλοκότητα.

Προσθήκη IS5c, IS7c, IS213 και IS219
Η εισαγωγή των νεότερων μελών της οικογένειας της σειράς IS στο ArrayIntelligence V1.1 επιτρέπει στους χρήστες να τα συμπεριλάβουν και να τα προβλέψουν στα έργα τους.

Βελτιωμένη κλίμακα SPL 3D dB
Επίτευξη βελτιωμένης ακρίβειας με καλύτερη επισήμανση, καθώς οι χρήστες θα επωφεληθούν από μια αναβαθμισμένη κλίμακα SPL 3D dB που εμφανίζει την απόλυτη μέγιστη τιμή SPL, προσφέροντας κρίσιμες πληροφορίες για τη βελτιστοποίηση του συστήματος ήχου.

Εκτός από αυτές τις βελτιώσεις, το ArrayIntelligence V1.1 περιλαμβάνει ένα ολοκληρωμένο σύνολο διορθώσεων σφαλμάτων που στοχεύουν στη βελτίωση της σταθερότητας και της αξιοπιστίας του λογισμικού. Για μια λεπτομερή λίστα με διορθώσεις σφαλμάτων, ανατρέξτε στις σημειώσεις της έκδοσης.

Για πρόσβαση στην ενημέρωση λογισμικού ArrayIntelligence V1.1, επισκεφθείτε την ακόλουθη διεύθυνση.

Ενώ για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την εταιρία Kariotis Audio & Lighting που αντιπροσωπεύει την Adamson στη χώρα μας…

Επαφή
Kariotis Audio & Lighting

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση