Διαφήμιση
Τρίτη, 25 Ιούλιος 2023 09:53

H Shure γιορτάζει τα 50 χρόνια SM7

H Shure γιορτάζει τα 50 χρόνια του SM7 με μια επετειακή ενυπόγραφη έκδοση, που θα παραχθεί μόνο σε 50 κομμάτια παγκοσμίως, τα οποία θα διατεθούν μέσω sweepstakes.

Το κάθε πακέτο από τα 50, θα περιλαμβάνει ένα limited, numbered του Signature Edition SM7B Collector’s box set, που θα φέρει την υπογραφή του ιδρυτή της εταιρίας S.N. Shure, 5 custom backplates με τα λογότυπα της Shure από το 1925 έως το 1960 και αρκετές ακόμα εκπληξεις (όπως limited-print SM7B poster, ένα ιστορικό booklet, κι ένα εναλλακτικό screw set με το κλασικό λογότυπο της Shure).

Ως γνωστόν, το SM7 βγήκε στην παραγωγή το 1973 και αρχικά είχε σχεδιαστεί για επαγγελματικές broadcasting και voiceover εφαρμογές, ενώ το γεγονός ότι παραμένει εξαιρετικά δημοφιλές ακόμα και σήμερα και έχει υιοθετηθεί από τους νέους δημιουργούς καταδεικνύει τη διαχρονικότητα των προϊόντων της Shure, αλλά και το πόσο μπροστά σχεδιαστικά ήταν πάντα από την εποχή τους. Αυτό άλλωστε ανέφερε και ο Eduardo Valdes, Associate Vice President of Global Marketing, της Shure.

Το επετειακό box set θα διατίθεται μόνο μέσω της διαδικασίας των sweepstakes σε επιλεγμένες περιοχές (United States, United Kingdom, Germany, and France).

Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται από εδώ

Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της Shure στη χώρα μας, θα σας δώσουν στην Ελληνική αντιπροσωπεία SOUNDMAZE – Ευθυμιάδης...

Επαφή
SOUNDMAZE - Ευθυμιάδης
τηλ. 210-654 7730

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση