Διαφήμιση
Τρίτη, 18 Απρίλιος 2023 09:25

H Audix παρουσίασε το PDX720 Signature Edition

Το νέο PDX720 Signature Edition Microphone της Audix πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στο NAMM Show 2023.
Πρόκειτια για ένα νέο δυναμικό μικρόφωνο που προορίζεται κυρίως για περιβάλλον studio και έχει σχεδιαστεί για λήψη ήχου φωνητικών (lead και backing vocals), ομιλίας, τυμπάνων και οργάνων.

Σύμφωνα με την Audix, το στάνταρ επίπεδο κέρδους (gain level) του μικροφώνου έχει σχεδιαστεί κατάλληλα, ώστε να μην είναι αναγκαία η χρήση για περαιτέρω preamp boosts ή cloud lifters.

Επιπλέον, το PDX720 υποστηρίζει διακόπτες 3 θέσεων που επιτρέπουν στη χρήστη να διαμορφώσει τον ήχο, ρυθμίζοντας το low cut και το presence boost, μειώνοντας έτσι την ανάγκη για σύνθετες ρυθμίσεις κατά τη διαδικασία της μίξης. Το μικρόφωνο έχει υπερκαρδιοειδές πολικό διάγραμμα και απόκριση συχνότητας μεταξύ 50 Hz έως 20 kHz, ενώ το μέγιστο SPL του ανέρχεται στα 135 dB.

Το PDX720 έχει σχεδιστεί, κατασκευαστέι και συναρμολογηθεί στο εργοστάσιο της Audix στο Wilsonville το Ορεγκον.
Θα είναι διαθέσιμο στις αρχές του επόμενου μήνα (Μάιος 2023).

Περισσότερες πληροφορίες για το νέο PDX720 καθώς και για όλα τα υπόλοιπα μικρόφωνα της Audix θα σας δώσουν στην εταιρία Kariotis Αudio & Lighting, από την οποία πληροφορηθήκαμε ότι η Audix διαθέτει πλέον εμπορευματικό κέντρο στη γειτονική μας Ιταλία, κάτι που σημαίνει ότι τα προϊόντα της Αμερικάνικης εταιρίας θα είναι διαθέσιμα στη χώρα μας σε 4 έως 6 ημέρες…

Επαφή
Kariotis Αudio & Lighting

 

Rate this item
(2 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση