Διαφήμιση
Τρίτη, 18 Απρίλιος 2023 09:21

Ντεμπούτο για τη νέα Yamaha DM3 Series

Πρόκειται για την πρώτη σειρά μίξερ που παρουσιάζει η Yamaha, μετά την πανδημία. Η DM3 Series περιλαμβάνει δυο ψηφιακές κονσόλες που είναι compact σε διαστάσεις και ιδιαίτερα ευέλικτες σε διασυνδεσιμότητα και λειτουργίες.

Οπως είπαμε η σειρά περιλαμβάνει τις DM3 και DM3 Standard, που είναι δυο ακριβώς ίδια μίξερ σε εμφάνιση και δυνατότητες, με τη διαφορά ότι η DM3 υποστηρίζει επιπλέον 16 κανάλια Dante networking σε σχέση με τη ‘Standard’ αδελφή της.

Αμφότερες λοιπόν, υποστηρίζουν 16 mono κανάλια, ένα stereo channel και δυο FX Return input mixing channels, μαζί με 6 Mix Send, 2 FX Send, 1 stereo και 2 matrix output mixing channels.
Λειτουργούν (sample rate) στα 96kHz, ενώ ενσωματώνουν και  18 τύπους effects, καθώς και GEQ στα Mix channels 1-6 και στα Stereo channels.
Μπορούν επίσης να λειτουργήσουν και ως 18-in/ 18-out audio interfaces μέσω σύνδεσης USB.

Οσον αφορά το φορμά της, η Yamaha DM3 είναι ιδιαίτερα compact όπως είπαμε, με διαστάσεις 320 mm × 455 mm × 140 mm και βάρος 6,5κιλά. Στην επιφάνεια εργασίας της συναντάμε 8 full-size channel faders καθώς, ένα master fader και μια οθόνη αφής 9ιντσών μέσω της οποίας εκτελούν όλες σχεδόν οι λειτουργίες της κονσόλας. Φυσικά οι χρήστες μπορούν να ρυθμίσουν στα μέτρα τους μια σειρά από χρηστικές παραμέτρους.
Αναλυτικότερα τις δυνατότητες της νέας DM3 Series μπορείτε να τις δείτε εδώ.
Σύμφωνα με τη Yamaha, οι κονσόλες θα είναι διαθέσιμες άμεσα. Ωστόσο, περισσότερες πληροφορίες για τη νέα σειρά DM3 Series θα σας δώσουν στην εταιρία Φ. Νάκας…

Επαφή
Φ. Νάκας

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση