Διαφήμιση
Τετάρτη, 15 Μάρτιος 2023 13:47

Η ETC παρουσιάζει το νέο Source 4WRD Color II

Από την εταιρία Audio & Vision λάβαμε το ακόλουθο δελτίο τύπου σχετικά με το νέο Source 4WRD Color II…

Δελτίο Τύπου - Audio & Vision
«Η εταιρεία  ETC τα τελευταία 30 χρόνια μονοπωλώντας την αγορά  φωτιστικών πυρακτώσεως , έχει πουλήσει εκατομμύρια φωτιστικά Source Four σε όλο το κόσμο , όπου ακόμα συνεχίζουν  να είναι πλήρως λειτουργικά και αξιόπιστα.

Η καλή λειτουργική κατάσταση και η αξιοπιστία των φωτιστικών πυρακτώσεως Source Four Profiles κάνει πολύ δύσκολη την απόφαση μετάβασης και ριζικής αντικατάστασης τους, με φωτιστικά  τεχνολογίας  LED.

Τα αναβαθμισμένα Source 4WRD Color II ήρθαν στην αγορά για να κάνουν, αυτή την απόφαση πιο εύκολη, επιτρέποντας την ριζική τεχνολογική αναβάθμιση  οποιουδήποτε υπάρχοντος φωτιστικού πυρακτώσεως Source Four σε μια πανίσχυρη φωτιστική μονάδα LED μεταβαλλόμενου χρώματος RGBA , μέσα σε λίγα λεπτά με πολύ χαμηλό κόστος αφού αξιοποιείτε το μεγαλύτερο μέρος του υφιστάμενου φωτιστικού.

Τα νέα Source 4WRD Color II με την προσθήκη ενός νέου ανακλαστήρα που τοποθετείτε μπροστά από τον υφιστάμενο και από ένα σημαντικά φωτεινότερο κόκκινο πομπό LED, παρέχουν σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά Source 4WRD Color, μια αξιοσημείωτη αύξηση της έντασης κατά 36% στα ζεστά λευκά ενώ ταυτόχρονα βελτιώνουν την συνολική χρωματικής απόδοσης παρέχοντας πλούσια, κορεσμένα χρώματα, παστέλ και απαλές μπλε αποχρώσεις που αγαπούν οι σχεδιαστές φωτισμού  θεάτρου σε όλο τον κόσμο.

Αυτή η δεύτερη γενιά του Source 4WRD Color δεν είναι μόνο ένα κιτ μετασκευής, εύκολης τοποθέτησης που προσαρμόζετε στα υπάρχοντα φωτιστικά Source Four Profiles και τα μετατρέπει σε πανίσχυρες LED φωτιστικές μονάδες, με πολύ χαμηλό κόστος χωρίς να απαιτείτε πρόσθετη επιβάρυνση αναλώσιμων όπως λαμπτήρες / ζελατίνες χρώματος κλπ. αλλά  και ένα πλήρες φωτιστικό τύπου PAR η PARNel σε συνδυασμό με τα Source 4WRD PAR και PARNel Body

Πληροφορίες: www.etcconnect.com & Audio & Vision*
* Μεταπωλητής της ETC Connect για την Ελλάδα

 Επαφή
Audio & Vision

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση