Διαφήμιση
Παρασκευή, 18 Νοέμβριος 2022 15:43

Nebra Software από τη Meyer Sound

Η Meyer Sound ανακοίνωσε μια νέα πλατφόρμα λογισμικού, ονόματι Nebra, που συγκεντρώνει μια μεγάλη γκάμα χρηστικών ‘εργαλείων’ για συγκεκριμένες εργασίες, και όλα αυτά τα ενσωματώνει σε μια μόνο εφαρμογή.

Η αρχική έκδοση επικεντρώνεται στη γρήγορη και ολοκληρωμένη διασυνδεσιμότητα για τερματικά σε δίκτυα Milan AVB, συμπεριλαμβανομένου του νέου large-format line array συστήματος PANTHER, των τριών point source ηχείων της σειράς ULTRA-X και του υπογούφερ USW-112P.

Το Nebra παρέχει επίσης ολοκληρωμένη παρακολούθηση του συστήματος απευθείας μέσω του δικτύου AVB ή, για άλλα προϊόντα της Meyer Sound, μέσω του υπάρχοντος δικτύου RMS μέσω του RMServer. Το Nebra θα παρέχει επίσης συνδεσιμότητα για την network πλατφόρμα Galileo GALAXY της Meyer Sound, καθώς και για συσκευές δικτύου τρίτων κατασκευαστών που χρησιμοποιούν το πρωτόκολλο Milan.

Τα εργαλεία συνδεσιμότητας της Nebra είναι σχεδιασμένα για γρήγορη, απρόσκοπτη διαμόρφωση και σύνδεση σύνθετων audio  συστημάτων και εφαρμογών που βασίζονται στο πρωτόκολλο Milan.
Ωστόσο, το σημαντικό στοιχείο σε αυτό, σύμφωνα με τον Andy Davies senior product manager της Meyer Sound, είναι ότι “ενώ πολλές τρέχουσες λύσεις audio-over-IP είναι σε μεγάλο βαθμό text-based, εδώ η  επισκόπηση του συστήματος είναι πολύ πιο κατανοητή καθώς η παρακολούθηση λαμβάνει χώρα σε μια σαφή οπτική διάταξη.
Πιο συγκεκριμένα, οι συνδέσεις εμφανίζονται ως ‘graphical wires‘ και προσφέρουν μια καθαρή εικόνα του συστήματος, ενώ τα εικονίδια της συσκευής αλλάζουν χρώμα για να εντοπίσουν γρήγορα τυχόν πιθανά σημεία αστοχίας”.

Το Nebra αποτελεί stand-alone λύση για όλα Milan-based devices, ενώ για τα ηχεία της Meyer Sound που χρησιμοποιούν τεχνολογία RMS, το Nebra λειτουργεί παράλληλα με το Compass control software.
Το Nebra είναι διαθέσιμο ως free download από το δικτυακό τόπο της Meyer Sound website και διατίθεται σε δυο εκδόσεις για λειτουργικά συστήματα Windows και Mac.

Περισσότερες πληροφορίες θα σας δώσουν στην Sirius Sound & Lighting Systems, που αντιπροσωπεύει τα προιόντα της  της Meyer Sound στη χώρα μας…

Επαφή
Sirius Sound & Lighting Systems


Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση