Διαφήμιση
Πέμπτη, 03 Νοέμβριος 2022 18:33

Shure - AD600 Axient Digital Spectrum Manager

Το νέο AD600 Axient Digital Spectrum Manager της Shure παρουσιάστηκε στην AES της Νέας Υόρκης και αποτελεί τον αντικαταστάτη του επιτυχημένου AXT600.
Είναι εξοπλισμένο με real-time scanning, ευμεγέθες έγχρωμο display, ενώ το tuning range του κυμαίνεται από 174 MHz έως τα 2 GHz.

Πρόκειται για ένα πανίσχυρο εργαλείο που θα συνδράμει αποτελεσματικά στον προγραμματισμό και τη διαχείριση του συντονισμού συχνοτήτων ακόμα και στις πλέον απαιτητικές επαγγελματικές εφαρμογές ήχου.
Συγκριτικά με το AXT600, το νεό AD600 υποστηρίζει ταχύτερο σκανάρισμα του φάσματος για την ανεύρεση των διαθέσιμων συχνοτήτων και ανάλυση του RF spectrum σε απολύτως πραγματικό χρόνο.

Το AD600 παρέχει έξι εισόδους κεραίας για υποστήριξη κάλυψης για πολλαπλές κεραίες και τοποθεσίες, ενώ παρέχει τη δυνατότητα ακρόασης αναλογικών σημάτων καθώς και Axient Digital standard και HD Modes. Διαθέτει μια νέα παροχή ρεύματος DC για απομακρυσμένες παραγωγές, υποστηρίζει USB θύρες για εξωτερική αποθήκευση δεδομένων σαρώσεων, αρχεία καταγραφής συμβάντων και άλλα δεδομένα, καθώς και συνδεσιμότητα Dante για προηγμένη παρακολούθηση ήχου.

Το AD600 φιλοξενεί μια ευμεγέθη έγχρωμη οθόνη 6.6 ιντσών  στο εμπρόσθιο πάνελ του, ενώ είναι πλήρως συμβατό με το Shure Wireless Workbench.

Σε συνδυασμό με πρόσθετες συσκευές της οικογένειας Axient Digital, οι χρήστες του AD600 επωφελούνται από τις λειτουργίες αποφυγής παρεμβολών που είναι διαθέσιμες μέσω του ShowLink, μια δυνατότητα μοναδική στο οικοσύστημα Axient Digital που επιτρέπει τον έλεγχο και την επικοινωνία σε πραγματικό χρόνο με όλους τους πομπούς ADX.

Περισσότερες πληροφορίες για το νέο AD600 Axient Digital Spectrum Manager της Shure, θα σας δώσουν στην Ελληνική αντιπροσωπεία SOUNDMAZE Ευθυμιάδης…

Επαφή
SOUNDMAZE - Ευθυμιάδης
τηλ.210-654 7730

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση