Διαφήμιση
Δευτέρα, 12 Σεπτέμβριος 2022 15:46

Νέο SolaPix 19 XT από τη High End Systems

Από τη Audio & Vision λάβαμε το ακόλουθο δελτίο τύπου σχετικά με την κυκλοφορία του νέου SolaPix 19 XT της High End Systems...

Δελτίο τύπου - Audio & Vision
"Η ETC παρουσίασε το νέο  High End Systems SolaPix 19 XT, ειδικά σχεδιασμένο για εσωτερικές και εξωτερικές εκδηλώσεις, με δείκτη προστασίας IP 65.
Η οικογένεια SolaPix παίρνει την παραδοσιακή έννοια του wash luminaire και την ωθεί στο μέγιστο δυναμικό της. Με ένα ευρύ φάσμα παρουσιάσεων για να φτιάξετε τη διάθεση και να κλέψετε τις εντυπώσεις, το SolaPix διαθέτει LED engines με σύστημα ανάμειξης χρώματος RGBW για εξαιρετικά ισχυρά κορεσμένα χρώματα και ρυθμιζόμενο λευκό, ευέλικτο εύρος ζουμ 4,5 ° - 60 °, FleX Effects Engine και Pixel mapping σε όλα τα μοντέλα.

Το νέο High End Systems SolaPix 19 XT, έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με το ευρεία γνωστό  SolaPix 19 με την προσθήκη αδιάβροχου περιβλήματος και σφραγισμένου γυάλινου μπροστινού φακού για να αποτρέψει την είσοδο σκόνης, νερού και άλλων υγρών.

Ο Διευθυντής Προϊόντων Φωτισμού (Κινητές Κεφαλές) Matt Stoner, σχολίασε:
«Η οικογένεια SolaPix έχει δώσει στους χρήστες σε όλο τον κόσμο την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν ένα φωτεινό φωτιστικό σε μεγάλο μέγεθος και τιμή. Τώρα με το SolaPix 19 XT, μπορούμε να δώσουμε λύσεις σε παράγωγες που γίνονται σε εξωτερικούς χώρους χωρίς να ανησυχούμε για καιρικούς ή περιβαλλοντικούς παράγοντες».

Η Market Manager Tania Lesage προσθέτει: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που προσθέτουμε το μοντέλο XT στην ιστορία επιτυχίας της οικογένειας SolaPix.
Αυτό το νέο φωτιστικο σάς προσφέρει εμφανίσεις υψηλής ποιότητας καθώς και πολλές επιλογές για ανάμειξη με πρωτοποριακά γραφικά - τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους.
Το SolaPix 19 XT δεν είναι μόνο ένα εξαιρετικό φως, είναι επίσης μια ανθεκτική επένδυση.»

Η High End Systems, μια εταιρεία της ETC, είναι πρωτοπόρος κατασκευαστής συστημάτων φωτισμού και ελέγχου για τη βιομηχανία της ψυχαγωγίας, προσφέροντας μια ευρεία γκάμα λύσεων στον επαγγελματικό φωτισμό.

Για περισσότερες τεχνικές λεπτομέρειες επικοινωνήστε τώρα με την Audio & Vision".

Επαφή
Audio & Vision 

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση