Διαφήμιση
Τετάρτη, 13 Ιούλιος 2022 14:04

Νέο Firmware V1.2 για την Avantis

Η Allen & Heath ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου Firmware V1.2 για την Avantis, που περιλαμβάνει σημαντικές αναβαθμίσεις. Ας δουμε τις σημαντικότερες:

1. Νέας γενιάς RTA engine.
Η νέα RTA engine διαθέτει 61-band bar ή line display που μπορεί να απεικονίζεται πίσω από την καμπύλη PEQ για άμεσες επαμβάσεις στο EQ.
Επιπλέον, παρέχεται μια ιδιαίτερα αναλυτική απεικόνιση που εντοπίζει τους συντονισμούς του χώρου ακρόασης και των συχνοτήτων που πλεονάζουν. Όλες οι προβολές RTA είναι επίσης ορατές σε iPad και Director, ώστε οι χειριστές να έχουν οπτική ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο και οπουδήποτε στο χώρο.

2. Sennheiser wireless integration και νέες προσθήκες στο dPack bundle των DEEP processors.
Το dPack bundle έχει διευρυνθεί περαιτέρω, περιλαμβάνοντας 3 νέους DEEP processors από τη σειρά ναυαρχίδα της εταιρίας, dLive…

Οσον αφορά την ενσωμάτωση των ασύρματων συστημάτων της Sennheiser, αυτή διευρύνθηκε, περιλαμβάνοντας τα ασύρματα μικρόφωνα 300/500, 2000 και 2050 οι λειτουργίες και η κατάσταση των οποίων μπορεί να απεικονίζεται είτε απευθείας από το μίξερ ή μέσω του Director.

Οι κρίσιμες παράμετροι όπως mutes, signal level και στάθμη μπαταρίας, είναι ορατές μέσω Bank view, ενώ περισσότερες λεπτομέρειες της κατάστασής τους καθώς και ο έλεγχος των παραμέτρων αυτών, είναι προσβάσιμος μέσω της σελίδας Preamp.

3. Η νέα έκδοση ολοκληρώνται με πολλαπλές αναβαθμίσεις...
στη ροή εργασίας, συμπεριλαμβανομένης της εκτεταμένης λειτουργικότητας για τις εφαρμογές iOS, της αναβάθμισης των DCA, ενώ περιλαμβάνει και νέα SoftKey options.

Περισσότερα για τη νέα έκδοση firmware θα βρείτε εδώ στο site της εταιρίας, ενώ αντίστοιχες πληροφορίες θα σας δώσουν και στη Metro Audio Systems που αντιπροσωπεύει την Allen & Heath στη χώρα μας…

Επαφή
Metro Audio Systems

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση