Διαφήμιση
Τρίτη, 14 Ιούνιος 2022 11:14

Adamson Fletcher Machine

H Adamson Systems Engineering παρουσίασε το Adamson Fletcher Machine, έναν audio rendering επεξεργαστή που συνδυάζει την απλή και εύχρηστη λειτουργία με εξαιρετικά αποδοτικά εργαλεία spatialization...

Σύμφωνα με την εταιρία, πρόκειται για μια εντελώς νέα εξέλιξη στη μίξη βάσει «αντικειμένων» (objects), με το Adamson Fletcher Machine να χρησιμοποιεί πλάτος και εντοπισμό του χρόνου, έτσι ώστε τα αντικείμενα να γίνονται αντιληπτά στην προβλεπόμενη θέση τους, προσφέροντας στον ακροατή μια πιο άμεση σύνδεση με τη μουσική μουσική και μια ξεχωριστή immersive εμπειρία.

Τα rendered σήματα που οδηγούνται στα ηχεία, υπολογίζονται από την οπτική των ίδιων των ‘αντικειμένων’, διασφαλίζοντας έτσι τη βέλτιστη χωρική συνοχή για τις περισσότερες θέσεις ακρόασης εντός ενός venue.

Το Stage Unit (η βασική μονάδα επεξεργασίας δηλαδή) έχει διαστάσεις 3U και μπορεί να να ελέγχει είτε 64 είτε 128 εισόδους και εξόδους, με το Compact Traveler Model (μια μικρότερη και αμιγώς mobile έκδοση) να μπορεί να χειριστεί είτε 32 είτε 64 εισόδους, σε συνδυασμό με 32 εξόδους.
Και οι δυο μονάδες (και η βασική και η μικρότερη μονάδα ‘τσέπης) υποστηρίζουν AVB/MADI ή Dante στα 48 ή 96 kHz, ενώ σε κάθε περίπτωση το latency δεν ξεπερνά τα 1,33 ms.

Το εύχρηστο user interface για το χειρισμό της μονάδας φιλοξενείται στην ψηφιακή κονσόλα και περιλαμβάνει ένα πλήρες οπλοστάσιο από εργαλεία μίξης, όπως EQ και compression για κάθε object, έως και 4 auxiliary sends, έως και  8 VCAs, loudspeaker positioning σε 3 διαστάσεις, καθώς κι ένα υψηλής πιστότητας ενσωματωμένο 3 dimensions reverb με διευρυμένη δυνατότητα ελέγχου όλων των παραμέτρων του.

Το Adamson Fletcher Machine μπορεί να λαμβάνει ‘μηνύματα’ OSC και MIDI, ώστε να μπορεί να ελέγχεται και με εξωτερικές συσκευές. Επίσης, μπορεί εύκολα να συνδεθεί με συστήματα παρακολούθησης για την ακριβή έλεγχο των κινήσεων των αντικειμένων. Το λογισμικό ελέγχου είναι διαθέσιμο είτε για λειτουργικά συστήματα Mac είτε για Windows.

Περισσότερες πληροφορίες θα σας δώσουν στην εταιρία Kariotis Audio & Lighting…

Επαφή
Kariotis Audio & Lighting

Rate this item
(2 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση