Διαφήμιση
Τετάρτη, 01 Ιούνιος 2022 23:02

Το πρώτο Kick Drum μικρόφωνο της DPA

Η DPA παρουσίασε σήμερα το νέο της πυκνωτικό μικρόφωνο DPA 4055 που σχεδιάστηκε πρωτίστως για ηχοληψία Kick Drum σε Live & στούντιο περιβάλλον...

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρίας, το νέο 4055 έχει σχεδιαστεί ώστε να είναι ‘αχρωμάτιστο’ όσον αφορά τη λήψη του ήχου, προσφέροντας γραμμική απόκριση συχνότητας on και off axis.
Επιπλέον, ο σχεδιασμός και το σχήμα του επιτρέπουν την εύκολη και ενδεδειγμένη τοποθέτησή του σε οποιαδήποτε κάσα (διάστασης και μεγέθους), ενώ μπορεί να τοποθετηθεί είτε εντός, είτε εκτός της κάσας του drums set.
Επίσης το ‘ενισχυμένο’ wind damping foam που έχει τοποθετηθεί μπροστά από την κάψα και μετά από τη γκρίλια συμβάλει στην επιτυχή αντιμετώπιση των στροβιλισμών αέρα που δημιουργούνται μπροστά από τις οπές της μεμβράνης της κάσας.

Ο René Mørch, διευθυντής προϊόντων της DPA Microphones A/S δήλωσε ενθουσιασμένος για την ηχητική πιστότητα του νέου μικροφώνου και τις αντίστοιχες επιδόσεις του (μέγιστο SPL 164 dB), ενώ τόνισε ότι το DPA 4055 μπορεί να χρησιμοποιηθεί εξίσου επιτυχώς και σε ενισχυτές κιθάρας, μπάσου, αλλά και πνευστά, δηλαδή πηγές με υψηλό επίπεδο ηχητικής πίεσης.

Η τιμή διάθεσής του θα ανέρχεται περί τα 560 ευρώ  συν ΦΠΑ, ωστόσο περισσότερες πληροφορίες για το DPA 4055 καθώς και για τη διάθεσή του και την τιμή του στα μέρη μας, θα σας δώσουν στην εταιρία Audio & Vision που ως γνωστόν αντιπροσωπεύει τα προϊόντα της DPA στη χώρα μας...

Επαφή
Audio & Vision

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση