Διαφήμιση
Δευτέρα, 24 Ιανουάριος 2022 15:34

Ψηφιακό ΙEM σύστημα MI-58 από τη MiPRO

Η MiPRO είναι γνωστή για τα value for money ποιοτικά προϊόντα της και το ασύρματο ψηφιακό IEM σύστημα MI-58R ISM είναι αναμφίβολα ένα τέτοιο. Η σειρά MI-58 αποτελείται από τον MI-58R stereo bodypack receiver, τον MI-58T/MI-58TD stereo transmitter και προαιρετικά συμπληρώνεται από noise isolating earphones.

Ο MI-58R είναι ο ψηφιακός στερεοφωνικός Bodypack Receiver που (όπως και όλη η σειρά MI-58) λειτουργεί στην ISM 5.8 GHz μπάντα, και χάρη στο διευρυμένο του bandwidth η απόκριση συχνότητάς του εκτείνεται από τα 20 Hz έως τα 23 kHz. Αντίστοιχα διευρυμένος είναι και ο λόγος σήματος πρός θόρυβο, ενώ αντίστοιχα μειωμένο είναι το latency του δέκτη, με όλα τα παραπάνω να έχουν θετικό αντίκτυπο στην ηχητική πιστότητα του MI-58R ISM. Σημειωτέον ότι διατίθεται και το μοντέλο MI-58TD που φέρει την προσθήκη του Dante Interface.

Επιπλέον, η μονάδα περιλαμβάνει ένα ιδιαίτερα φιλικό στη χρήση πάνελ ελέγχου, υποστηρίζει τη μετάδοση σε μεγάλες αποστάσεις και είναι ιδανικό για personal και professional stages monitoring, καθώς και για συνεδριακές και άλλες εφαρμογές (χρήση σε μεταφραστικά συστήματα κλπ). Ο MI-58R υποστηρίζει Stereo / Mono / Mixed output modes, καθώς και προρυθμίσεις ισοστάθμισης, προκειμένου να καλύψει πλήρως τις ανάγκες ακρόασης του χρήστη.

Ο MI-58T (όπως και ο MI-58TD που αποτελεί το ίδιο μοντέλο με την προσθήκη Dante Interface) διαθέτουν graphic OLED display, ένα περιστροφικό χειριστήριο ελέγχου της στάθμης, ACT sync button, ένα audio input set button, καθώς και LED indicators (SLC) – σημειωτέον ότι είναι η πρώτη αντίστοιχη συσκευή στη βιομηχανία που χρησιμοποιεί αντίστοιχους ενδείκτες – για ξεκάθαρη απεικόνιση της στάθμης εισόδου, προκειμένου να αποφεύγεται εγκαίρως η έκθεση του χρήστη σε ανεπιθύμητα υψηλά επίπεδα στάθης και peaks, που μπορεί μακροχρόνια να προκαλέσουν ισχυρές και μη αναστρέψιμες βλάβες στην ακοή.

Η μονάδα υποστηρίζει δυο εξόδους ακουστικών (Ø 3.5 mm και Ø 6.3 mm) με ανεξάρτητα ρυθμιστικά ελέγχου της στάθμης.
Στο πίσω τμήμα του MI-58T συναντάμε δυο XLR και Ø 6.3 mm input combo jacks, δυο Ø 6.3 mm phone jack loop outputs και θύρες ACT-BUS networking interface για απομακρυσμένη παρακολούθηση και έλεγχο της μονάδας μέσω του MES-100 WebMote Bridge, TNC RF output και ια υποδοχή τροφοσοδίας 12V DC.
Το MI-58T παρέχει ισχύ εξόδου < 25 mW με διακόπτη ON / OFF, ανιχνεύει και παραθέτει όλα τα διαθέσιμα κανάλια χωρίς παρεμβολές και μπορεί να συγχρονίζεται με τον δέκτη (ACT sync). Η σειρά είναι συμβατή με τον MP8 (one-slot charging station) και τις επαναφορτιζόμενες μπαταρίες ιόντων λιθίου ICR 18500 και φυσικά με τα E-8S Earphones της MiPRO.

Σημειωτέον ότι το σετ αποτελείται από τον πομπό, επαναφορτιζόμενο δέκτη, βάση φόρτισης του δέκτη και ακουστικά.
Ωστόσο, περισσότερες πληροφορίες για τη σειρά MI-58 της MiPRO, θα σας δώσουν στη Digikal…

Επαφή
Digikal

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση