Διαφήμιση
Τρίτη, 18 Ιανουάριος 2022 15:13

TASCAM Mixcast 4 Podcast Station: νέο firmware

Η νέα έκδοση firmware v1.20 για το Mixcast 4 Podcast Station της Tascam περιλαμβάνει μια σειρά από βελτιώσεις και προσθήκες για τη βέλτιστη παραγωγή ήχου, ενώ μεταξύ αυτών περιλαμβάνεται και η διαθεσιμότητα global voice effects για multiple mic inputs, input gain control για πηγές USB, Bluetooth και 3.5 aux input και πολλές ακόμα…

Η νέα έκδοση 1.20 firmware θα περιλαμβάνει επίση κι ένα ενσωματωμένο built-in recorder/USB audio Interface καθώς και τις προσθήκες που αναφέραμε πιο πάνω. Επιπλέον, προστίθεται και η λειτουργία αυτόματης σίγασης στο monitor out όταν η είσοδοι μικροφώνου του Mixcast 4 είναι ενεργοί, γεγονός ιδιαίτερα χρήσιμο για όσους χρησιμοποιούν το podcast station μαζί με nearfield monitors.

Τρείς ακόμα χρήσιμες λειτουργίες ολοκληρώνουν την αναβάθμιση...

Πρώτον, το display απεικόνισης της στάθμης του audio σήματος πλέον μετράει σε dB προκειμένου ο χρήστης να μπορεί να το παρακολουθήσει με απόλυτη ακρίβεια. Σημειωτέον ότι έως τώρα υπήρχαν μόνο LED με χρωματικές ενδείξεις για την κατάσταση του σήματος και της υπεροδήγησής του.
Δεύτερη προσθήκη είναι η διευρυμένες δυνατότητες ελέγχου audio ducking της μονάδας.
Τέλος, τα μπουτόν του front panel channel είναι δρομολογημένα ως ‘Jump function’ για γρήγορη πρόσβαση στις επιμέρους ρυθμίσεις του κάθε καναλιού.

Το V1.20 firmware update θα είναι διαθέσιμο τον επόμενο μήνα και οι χρήστες θα μπορούν να το κατεβάσουν από το downloading page του Mixcast 4 στο site της εταιρίας...

Επαφή
ΕΛΙΝΑ

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση