Διαφήμιση
Τρίτη, 23 Νοέμβριος 2021 15:22

Η νέα σειρά LINEAR 9 της HK AUDIO

Η Γερμανική εταιρία μόλις παρουσίασε τη νέα της σειρά Point Source ηχείων, LINEAR 9 series που περιλαμβάνει συνολικά πέντε scalable ηχεία με long throw χαρακτηριστικά, μεταξύ των οποίων και δυο sub woofers. Ολα τους είναι κατασκευασμένα στο St. Wendel της Γερμανίας, όπου και εδρεύει η HK Audio…
Η ναυαρχίδα της νέας LINEAR 9 είναι το 210 LTA, ένα ‘επεκτάσιμο’ ηχείο τεχνολογίας curvature point source με διευρυμένες long throw δυνατότητες.

Το ηχείο βασίζεται σχεδιαστικά Multicell Transformer της HK Audio για ακριβή διασπορά 60° x 25° στον οριζόντιο και κάθετο άξονα αντίστοιχα (για την αναπαραγωγή του φάσματος άνω των 1.35 kHz), ενώ είναι δυνατή η περιστροφή της κόρνας του κατά 90°. Οσον αφορά την εγκατάστασή του, προσφέρει πολλές δυνατότητες τοποθέτησης groundstacking και rigging. Εφοδιάζεται με τον ίδιο DSP controller όπως και τα μικρότερα αδέλφια του της σειράς LIINEAR 9, τα 110 XA και 112 XA που επίσης χαρακτηρίζονται για την ευελιξία τους καθώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε ως low-profile stage monitors, είτε ως FOH ηχεία για μικρομεσαίου βεληνεκούς εφαρμογές, αλλά και ως front fills, αναρτημένα σε rig, ή ως mid-high μονάδες σε συνδυασμό με subwoofers.

Η σειερά LINEAR 9 ολοκληρώνεται με την ύπαρξη δυο high-profile subwoofers, το 118 Sub A και το μεγαλύτερο 118 Sub BA με την τύπου band-pass σχεδίαση όσον αφορά τη φόρτιση χαμηλών και το υψηλότερο SPL.
Ολα τα ηχεία της σειράς LINEAR 9 μοιράζονται τον ίδιο digital controller που περιλαμβάνει λειτουργίες όπως grouping, volume control, 10-band EQ, Limiter, Delay και full networkability (Controller software συμβατό με λειτουργικό MacOS και Windows).

Η έξοδος ‘DSP-OUT’ σε κάθε μοντέλο της σειράς LINEAR 9 επιτρέπει τη συνεργασία τους με ηχεία που δεν διαθέτουν ενσωματωμένους  controllers, όπως τα ηχεία της σειράς LINEAR 5 τα οποία μπορούν να ενσωματωθούν πλήρως σε ένα LINEAR 9 network.

Περισσότερες πληροφορίες θα σας δώσουν στην εταιρία Space Lights που αντιπροσωπεύει την HK Audio στην Ελληνική αγορά…

Επαφή
Space Lights

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση