Διαφήμιση
Δευτέρα, 08 Νοέμβριος 2021 13:24

Η Evertz ‘παίρνει’ τη Studer στον Καναδά

Η Καναδική Evertz Technologies, λίγο μετά την εξαγορά της Studer Audio, αποφάσισε την μεταφορά της γραμμής παραγωγής και των λοιπών εγκαταστάσεων της εταιρίας, από την Ουγγαρία που βρίσκονταν έως τώρα, στον Καναδά, στην έδρα της Evertz.
Η κίνηση αυτή αποτελεί προϊόν ενός μακρόπνοου σχεδιαμού προκειμένου η εταιρία να αναπτύξει τα προίόντα επόμενης γενιάς για τους πελάτες της στους τομείς του broadcast, των live entertainment/concert events και των μόνιμων εγκαστασέων σε κάθε είδους χώρο και venue, και να υπάρξει πλήρη υποστήριξη της Evertz στα μελλοντικά project της Studer.

Οπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Vince Silvestri, Vice President Software Systems της Everz, “η ιστορία, η ποιότητα και η δημοφιλία της Studer είναι στοιχεία αδιαπραγμάτευτα, γεγονός που μας υποχρεώνει να παρέχουμε τεχνολογία αιχμής και υψηλή πιστότητα σε όλα τα προϊόντα της Studer”.

Είναι γεγονός ότι ήδη η Evertz έχει ενσωματώσει πρωτοπόρες εφαρμογές και λύσεις όπως Software Defined Video Networking (SDVN) solutions (που αποτελεί κορυφαία επιλογή της βιομηχανίας για μετάβαση σε IP) και ήδη το εν λόγω λογισμικό ‘τρέχει’ σε κορυφαία προϊόντα της Studer, όπως οι ψηφιακές κονσόλες Studer Vista.

Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της Studer θα σας δώσουν στην εταιρία Bon Studio...

Επαφή
Bon Studio

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση