Διαφήμιση
Τρίτη, 26 Οκτώβριος 2021 09:15

Σύστημα απολύμανσης μικροφώνων (από SARS-COV-2)

Από την Omikron Electronics λάβαμε την ακόλουθη ενημέρωση για ένα πραγματικά καινοτόμο και πρωτοποριακό προϊόν, μοναδικό στο είδος του, καθώς έως τώρα δεν γνωρίζαμε (επισήμως τουλάχιστον) την ύπαρξη κάποιου αντίστοιχου προϊόντος που να διατίθεται μαζικά.

Ονομάζεται Li.LAC και αποτελεί ‘παιδί’ της εποχής του κορωνοϊού, καθώς η αποστολή του είναι η απολύμανση μικροφώνων, ακουστικών (και άλλων συσκευών) και η πλήρη εξάλλειψη του όποιου ιικου φορτίου από τις εν λόγω συσκευές, μέσω της ελεγχόμενης έκθεσής τους σε υπεριώδη ακτινοβολία UV-C.
Το σύστημα (rack mount 3U φορμά) είναι απλό, γρήγορο και κυρίως πιστοποιημένο από αρμόδιους φορείς και ιδρύματα. Ας το γνωρίσουμε όμως καλύτερα και λεπτομερέστερα, από το ακόλουθο δελτίου τύπου που λάβαμε από την Omikron Electronics, μέσω της οποίας το σύστημα θα διατίθεται αποκλειστικά στην Ελληνική αγορά…

Δελτίο τύπου - Omikron Electronics
“Αγαπητοί συνεργάτες, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη διάθεση στην Ελληνική αγορά ενός καινοτόμου προϊόντος Γερμανικών προδιαγραφών και κατασκευής.
Ονομάζεται Li.LAC Microphone Disinfector και επιτυγχάνει την απολύμανση μικροφώνων και ακουστικών, μέσω της ελεγχόμενης έκθεσής τους σε υπεριώδη ακτινοβολία UV-C, με πιστοποιημένη αποτελεσματικότητα.

Το Li.LAC έχει σχεδιαστεί για γρήγορη και αποτελεσματική απολύμανση του κορονοϊού (SARS-COV-2) και άλλων ιογενών φορτίων σε μολυσμένα μικρόφωνα, με πλήρη αποτελεσματικότητα που ανέρχεται στο 99,3%. Εσείς, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τοποθετήσετε τα μικρόφωνα (ενσύρματα, ασύρματα, ψείρες, ακουστικά κλπ) εντός του θαλάμου ακτινοβολίας που κατασκευάζεται από ανοξείδωτο ατσάλι, να ενεργοποιήσετε τη συσκευή και απλά να περιμένετε για 5 έως 10 λεπτά, όσο διαρκεί δηλαδή ένας πλήρης κύκλος απολύμανσης.

Σημειωτέον ότι οι κατασκευαστές έχουν πραγματοποιήσει πλήθος δοκιμών και ελέγχων όχι μόνο για την αποτελεσματικότητα εξάλειψης του ιικού φορτίου από τα μικρόφωνα, αλλά και για το ενδεχόμενο οποιασδήποτε φθοράς των μικροφώνων μετά από επανειλημμένη και μακροχρόνια έκθεσή τους σε UV-C.

Οι δοκιμές που έγιναν σε πληθώρα μικροφώνων διαφόρων κατασκευαστών, έδειξαν ότι τα ποσοστά γήρανσης / φθοράς που συνεπάγεται η απολύμανση UV-C στο εσωτερικό του Li.LAC είναι αμελητέα σε σύγκριση με την κανονική ‘γήρανση’ που ούτως ή άλλως συντελείται στα μικρόφωνα λόγω της χρήσης τους (και συγκεκριμένα, λόγω μηχανικών καταπονήσεων, βρωμιάς, υγρασίας, θερμοκρασίας κ.λπ.).

Τέλος, όσον αφορά τις πιστοποιήσεις, το προϊόν έχει εγκριθεί και πιστοποιηθεί από το ανεξάρτητο διαπιστευμένο εργαστήριο Medical Center του Πανεπιστημίου Groningen στη Γερμανία...

Για οποιαδήποτε πληροφορία και υποστήριξη του καινοτόμου αυτού προϊόντος μπορείτε να απευθυνθείτε στην Omikron Electronics και συγκεκριμένα στην Κατερίνα Παναγοπούλου (στο τηλ 6973881816 ή στο email στο  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ), που είναι η productmanager του Li.LAC Microphone Disinfector».

Επαφή
Omikron Electronics

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση