Διαφήμιση
Δευτέρα, 06 Σεπτέμβριος 2021 22:54

KLANG:konductor – o immersive μαέστρος

H KLANG είχε ιδιαίτερα ευχάριστα νέα στην έκθεση Plasa (5-7 Σεπτεμβρίου 2021 ) στο Λονδίνο, όπου παρουσίασε τον νέο της επεξεργαστή KLANG:konductor.

Με τον conductor η KLANG διευρύνει περαιτέρω την ευελιξία των συστημάτων της, καθώς πρόκειτια για τον πλέον ισχυρό και πολύπλευρο immersive in-ear mixing processor των ημερών μας, ο οποίος προσφέρει μέγιστη συνδεσιμότητα που καλύπτει όλες τις σύγχρονες αλλά και μελλοντικές ανάκες.
Ουσιαστικά, πρόκειται για ένα high end mixing σύστημα που προσφέρει 16 immersive mixes και επεξεργάζεται 128 σήματα εισόδου στα 96kHz με πρακτικά μηδαμινό εσωτερικό latency που είναι μικρότερο από 0.25ms.

Πλήρης διασυνδεσιμότητα...
Ο KLANG:konductor είναι εξοπλισμένος με τρία DMI slots, που παρέχουν πλήρη ελευθερία IO.
Αυτό, εκτός των άλλων σημαίνει ότι επιτρέπει στο χρήστη απεριόριστες δυνατότητες routing ανάμεσα στην immersive mix engine και τη συμβατότητα μεταξύ διαφορετικών DMI formats, όπως για παράδειγμα τα Optocore, Dante ή MADI, με κάθε DMI κάρτα να υποστηρίζει έως 64 κανάλια εισόδου και εξόδου στα 48kHz και 96kHz.

Φυσικά η ενσωμάτωση στο interface ελέγχου των μίξερ της DiGiCo και η ‘διαισθητική’ εφαρμογή KLANG:app, προσφέρουν στον ηχολήπτη απευθείας έλεγχο, με το KLANG:kontroller να δίνει τη δυνατότητα στους μουσικούς να ελέγχουν τη δική τους μίξη.
Αυτός ο συνδυασμός εξασφαλίζει μέγιστη ευελιξία, με την πρόσβαση σε κάθε μίξη να είναι πάντα εύκολη και γρήγορη, ενώ αντίστοιχα ταχύτατη είναι και η πρόσβαση στο σύστημα και στα mix settings.

 More is More… 
Διαθέτοντας την ίδια κυκλωματική υλοποίηση με το KLANG:quelle, η εμπρός θύρα ακουστικών επιτρέπει στους ηχολήπτες να συνδέουν απευθείας τα ακουστικά τους (ακόμα και τα low-impedance in-ears τους) και να δρομολογούν το cue output της κονσόλας τους σε αυτό και ταυτόχρονα να γυρνούν στο KLANG cue μέσω της εφαρμογής. Η συσκευή ενσωματώνει στο εμπρόσθιο πάνελ της, μια έγχρωμη οθόνη αφής διαγωνίου 7 ιντσών επιτρέποντας μέσω αυτής τη διαχείριση λειτουργιών όπως: direct mix control, audio setup, routing and monitoring meters.

Μια θύρα δικτύου στην πρόσοψη της μονάδας παρέχει power over ethernet για την απευθείας διασύνδεση ενός KLANG:kontroller ή ενός KLANG:quelle, ενώ τη ύπαρξη διπλών τροφοδοτικών διασφαλίζει τη μέγιστη αξιοπιστία του συστήματος.

KLANG:conductor – Τεχνικά Χαρακτηριστικά

1/4 ms processing latency (without IO cards)

2 x USB port for software updates and preset exchange

1 x Studio grade headphone amp with volume control

7 inch color touch display

Dual redundant Power Supply

1x RJ45 Front Ethernet port with PoE delivery

2x RJ45 EtherCON Control Ethernet oirts

1x RJ45 EtherCON Ethernet LINK port

128 Inputs / 16 Mixes @ 48 and 96kHz

Word Clock input and output

192×192 channel audio network router

Weight: 6.3kg | Size body: 43.5 / 13.3 / 26.8 cm

Front panel: 48.5cm | 19″ | 3RUs

Περισσότερες πληροφορίες για το σύστημα θα βρείτε τόσο στην KLANG, όσο και στην εταιρία Kariotis Audio & Lighting που αντιπροσωπεύει την εταιρία στη χώρα μας...

Επαφή
Kariotis Audio & Lighting 

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση