Διαφήμιση
Δευτέρα, 28 Ιούνιος 2021 11:54

Νέο Axient Digital ADX5D Portable Receiver

Η Shure παρουσίασε το νέο Axient Digital ADX5D Portable Receiver, διευρύνοντας τη σειρά – ναυαρχίδα της με έναν νέο dual-channel portable wireless slot receiver, ο οποίος με τη δεδομένη φορητότητά του και την ανίστοιχη ευελιξία του θα αποτελέσει ιδανική επιλογή για τις απαιτητικές τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές.
Κι ενώ μέχρι σήμερα η σειρά Axient Digital κυριάρχησε πρωτίστως στο stage, σε περιοδείες και σε εκδηλώσεις, το νέο ADX5D προορίζεται για χρήση σε αθλητικές / εκδηλώσεις και εκπομπές, σε φίλμ και τηλεοπτικές σειρές, καθώς και για αντίστοιχες παραγωγές όπως electronic news gathering (ENG), και electronic field production (EFP) και γενικότερα παραγωγές όπου απαιτείται location sound.

Το ADX5D χρησιμοποιεί τεχνολογία true digital diversity, με στόχο την εξάλλειψη της εξασθένισης του σήματος και των ανεπιθύμητων dropouts. Παράλληλα, υποστηρίζει κρυπτογράφηση AES-256, ενώ το latency από τον μετατροπέα του μικροφώνου έως την αναλογική έξοδο είναι μόλις 2 ms.

Ο σχεδιασμός και η compact διαστάσεις του ADX5D ουσιαστικά το καθιστούν έναν ‘εν κινήσει ασύρματο δέκτη’ (όπως εύστοχα το χαρακτηρίζει η Shure), επιτρέποντάς του να συνδεθεί απευθείας με τις εισόδους ήχου μιας επαγγελματικής κάμερας. Η φορητότητά του θα βοηθήσει σημαντικά τους ηχολήπτες σε περιβάλλον γυρισμάτων σε κιν/φικές και τηλεοπτικές παραγωγές.
Το ADX5D ενσωματώνει την τεχνολογία ShowLink της Shure, η οποία επιτρέπει τον έλεγχο σε πραγματικό χρόνο όλων των παραμέτρων του πομπού, την ανίχνευση και αποφυγή παρεμβολών. Κατάλληλο για remote, hybrid και on-location ηχητικό περιβάλλον, το ShowLink βοηθά στη χρήση εφεδρικών συχνοτήτων, παρέχει απομακρυσμένο έλεγχο στους συνδεδεμένους πομπούς και φυσικά είναι συμβατό με το λογισμικό Wireless Workbench της Shure.

 «Ο φορητός δέκτης ADX5D είναι ένα απίστευτο εργαλείο που έχω στη διάθεσή μου ενώ βρίσκομαι στο σετ», δήλωσε ο Jon Ailetcher, CAS, Production Sound Mixer στο Chicago PD.
Το ADX5D όπως ανακοίνωσε η Shure, θα είναι διαθέσιμο αυτό το καλοκαίρι...

Περισσότερες πληροφορίες ωστόσο, θα σας δώσουν στην Ελληνική αντιπροσωπεία SOUNDMAZE Ευθυμιάδης.

Επαφή
SOUNDMAZE - Ευθυμιάδης
τηλ.210-654 7730

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση