Διαφήμιση
Τρίτη, 25 Μάιος 2021 13:07

Ψηφιακή ολοκλήρωση για το SLX-D DIGITAL WIRELESS

Αμφότερα, τόσο το λογισμικό όσο και η εφαρμογή (συμβατή με λειτουργικό iOS), αποτελούν την industry-standard πλατφόρμα για τα ασύρματα συστήματα της Shure και τα δικτυακά εργαλεία διαχείρισης και ελέγχου όλων των παραμέτρων των δικτυακών συσκευών της εταιρίας.

Στις μέρες μας άλλωστε, το network management των ασύρματων μικροφώνων με απόλυτη ακρίβεια και αξιοπιστία, αποτελεί ένα ιδιαίτερα χρήσιμο και απαραίτητο ‘εργαλείο’ στα χέρια των επαγγελματιών του ήχου, κάτι που η Shure ως πρωτοπόρος, το γνωρίζει καλά και το εξελίσσει συνεχώς.
Το Wireless Workbench 6 Software αποτελεί τον ευκολότερο τρόπο για να διαχειριστεί κανείς τα δικτυωμένα ασύρματα κανάλια του, καθώς συνδέεται αυτόματα και ανιχνεύει ταχύτατα και με ασφάλεια τις ελεύθερες συχνότητες. Επίσης επιτρέπει την πραγμτοποίηση ρυθμίσεων σε πραγματικό χρόνο μέσω του υπολογιστή σας, ενώ συνεχίζεται η αδιάλλειπτη λειτουργία των μικροφώνων.

Αντίστοιχα, η εφαρμογή ShurePlus Channels iOS app υποστηρίζει την πλήρη διαχείριση των δικτυωμένων ασύρματων μικροφώνων της Shure, επιτρέποντας τον έλεγχο RF signal strength, της στάθμης του ήχου, των μπαταριών κλπ, ενώ παράλληλα επιτρέπει τις επιμέρους ρυθμίσεις από πλευράς χειριστή.
Η Shure ανακοίνωσε χθές, ότι τόσο το Wireless Workbench 6 software, όσο και η εφαρμογή ShurePlus Channels iOS app για τη νέα σειρά SLX-D Digital Wireless, θα είναι διαθέσιμες για download από το site της εταιρίας, το φετινό καλοκαίρι…

Περισσότερες πληροφορίες ωστόσο, θα σας δώσουν στην Ελληνική αντιπροσωπεία SOUNDMAZE Ευθυμιάδης.

Επαφή
SOUNDMAZE - Ευθυμιάδης
τηλ.210-654 7730

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση