Διαφήμιση
Παρασκευή, 14 Μάιος 2021 19:31

Lawo mc²36 δεύτερης γενιάς

Η νέα, δεύτερης γενιάς mc²36 της Lawo, συνδυάζει compact διαστάσεις και περισσότερες δυνατότητες, μαζί με το νέο dual-fader operating bay που επιτρέπει σε 48 faders να χωρέσουν με άνεση στον ίδιο χώρο που κανονικά θα φιλοξενούνταν 32-fader.
Αυτό από μόνο του καθιστά τη νέα mc²36 μια ακόμα πιο ενδεδειγμένη πρόταση για θέατρα, houses of worship, εταιρικά event, αλλά live και broadcast εφαρμογές.

Δυνατότητες
Με το DSP της να διαθέτει τουλάχιστον διπλάσια επεξεργαστική ισχύ σε σχέση με τον προκάτοχό της (της 1ης γενιάς), η νέα mc²36 υποστηρίζει συνολικά 256 processing channels, διαθέσιμα στα 48 και στα 96 kHz, ενώ υποστηρίζει τα πρωτόκολλα ST2110, AES67, RAVENNA και Ember+.
Η κονσόλα συνολικά υποστηρίζει I/O capacity που ανέρχεται στα 864 κανάλια, με τοπικές - on board - δυνατότητες διασύνδεσης που περιλαμβάνουν 3 redundant IP network interfaces, 16 Lawo-grade mic/line inputs, 16 line outputs, 8 AES3 inputs και outputs, 8 GPIO connections και μια θύρα SFP MADI.

Λειτουργία
Η κονσόλα περιλαμβάνει λειτουργίες χειρισμού όπως Button-Glow και touch-sensitive rotary controls, έγχρωμα TFT fader-strip displays, LiveView video thumbnails, και υψηλής ακρίβειας και φωτεινότητας full HD οθόνες αφής διαγωνίου 21,5 ιντσών. Επίσης ενσωματώνει full loudness control συμβατό με το πρώτυπο ITU 1770 (EBU/R128 ή ATSC/A85) που περιλαμβάνει peak και loudness metering παρέχοντας πληροφορίες τόσο για ανεξάρτητα κανάλια, όσο και για τα summing busses.

Επιπλέον δυνατότητες
Η νέα mc²36 είναι συμβατή με λύσεις και εφαρμογές τρίτων κατασκευαστών, όπως για παράδειγμα recording systems, effects engines, καθώς και άλλα συστήματα που μπορεί να τρέχουν από εξωτερικά PCs, στο user interface.
Σημαντική δυνατότητα της mc²36 είναι ότι προσφέρει την καλύτερη στην κατηγορία της ‘σύζευξη’ με το Waves SuperRack SoundGrid, προσφέροντας στο χειριστή της την πρόσβαση σε πραγματικό χρόνο στα plug-in της Waves, καθώς και τον απευθείας χειρισμό και οπτικό τους έλεγχο μέσω των οθονών του μίξερ, δίχως να απαιτείται η ύπαρξη επιπρόσθετης οθόνης ή άλλου εξωτερικού χειριστηρίου ελέγχου.

Καινοτομία
Ενα από τα σημαντικότερα ατού της mc²36 είναι η ύπαρξη του A__UHD Core κάτι που σημαίνει ότι η κονσόλα είναι ανοικτή σε όλες τις μελλοντικές αναβαθμίσεις, ενώ συνεχίζει να παρέχει file compatibility μεταξύ όλων των mc² μίξερ.
Για παράδειγμα, ένα αρχείο που έχει παραχθεί, επεξεργαστεί και εξαχθεί από mc²36 μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μια mc²96 για post-production χρήση.
Ενα εξίσου σημαντικό στοιχείο είναι το ιδιαίτερα φιλικό και εύκολο IP Setup Management που υποστηρίζει το μίξερ, καθώς βασίζεται στην καινοτόμο HOME management πλατφόρμα (βασίζεται σε Cloud αρχιτεκτονική) για IP-based media, με την κονσόλα να ανιχνεύει αυτόματα νέες συσκευές και να μπορεί να συνδεθεί με αυτές με το πάτημα ενός μπουτόν. Εξίσου εξελιγμένα είναι τα συστήματα ασφαλείας, διασφαλίζοντας απόλυτα το δίκτυο του χρήστη.

Περισσότερες πληροφορίες για την mc²36 θα βρείτε εδώ, ενώ μπορείτε να απευθυνθείτε και στην Telmaco που αντιπροσωπεύει τα προϊόντα της Lawo στη χώρα μας...

Επαφή
Telmaco

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση