Διαφήμιση
Παρασκευή, 07 Μάιος 2021 17:38

Ετοιμο το Νέο Audix A127

Το νέο Audix A127 Omnidirectional Metal Film Condenser Microphone που σχεδιαζόταν εδώ και χρόνια από την Audix είναι πλέον έτοιμο και διατίθεται στην αγορά.

Το A127 περιλαμβάνει την κάψα ‘αναφοράς’ Type 1 IEC 61094-4 με διάφραγμα μεταλλικής μεμβράνης, παρέχοντας αξιόπιστη απόδοση, ακόμη και στο πλέον απαιτητικό περιβάλλον ηχογράφησης, ενώ παράλληλα αποτελεί και πρότυπο για ακουστικές μετρήσεις.
Το μέγεθος του διαφράγματος (μισή ίντσα) και κυρίως τα μη συμβατικά υλικά που χρησιμοποιούνται, όπως η εξαιρετικά λεπτή μεταλλική μεμβράνη 3-micron, εξασφαλίζουν στο μικρόφωνο κορυφαία απόκριση στα μεταβατικά και υψηλό επίπεδο λεπτομέρειας και ρεαλισμού.

Σύμφωνα με την Audix, μια σειρά μεταβλητών ‘εσωτερικών ασπίδων’ προστατεύει το μικρόφωνο από κάθε είδους εξωτερικές παρεμβολές και capacitive coupling. Ολα τα επιμέρους κυκλώματα και τα μηχανικά εξαρτήματα, είναι ανθεκτικά στη διάβρωση και έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί σύμφωνα με τις αυστηρές προδιαγραφές της Audix στο Wilsonville του Όρεγκον.

STEREO MIKING με το AUDIX A127
Με το πανκατευθυντικό πολικό του διάγραμα, το A127 υπερέχει ως room mic, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε μια μεγάλη γκάμα recording εφαρμογών όπου απαιτείται η στερεοφωνικού μικροφώνου. Μπορεί λοιπόν ως stereo pair να χρησιμοποιηθεί για την εγγραφή ορχήστρας, έγχορδων οργάνων, πιάνου, κλασικής κιθάρας, pipe organ, drum overheads και χορωδίας.
Περισσότερες λεπτομέρειες και τεχνικές πληροφορίες για το νέο A127 της Audix θα βρείτε εδώ, ενώ περισσότερες πληροφορίες θα σας δώσουν την Ελληνική αντιπροσωπεία της Kariotis Audio & Lighting…

Επαφή
Kariotis Audio & Lighting

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση