Διαφήμιση
Δευτέρα, 26 Απρίλιος 2021 16:36

Peavey Aureus Live Digital Mixer

H Aureus 28 είναι μια compact διαστάσεων φορητή ψηφιακή κονσόλα που παρουσιάστηκε από την Peavey Electronics το προηγούμενο καλοκαίρι και πλέον είναι ήδη έτοιμη για την εμπορική της καριέρα.
Πρόκειται για ένα ψηφιακό μίξερ compact διαστάσεων με 28 κανάλια εισόδου και 14 εξόδους, με 10ιντση οθόνη αφής και συνολικά 59 controls, που προσφέρουν απευθείας πρόσβαση στις σημαντικότερες λειτουργίες του μίκτη.

H Aureus διαθέτει μια μεγάλη γκάμα presets επιλογών για κανάλια, EQ, gate, compressor, scenes & shows, ενώ παράλληλα επιτρέπει στους χρήστες να αποθηκεύσουν τα δικά τους presets, τις σκηνές ή ακόμα και μια ολόκληρη μίξη μέσα σε ένα USB drive. Το onboard dock του μίκτη επιτρέπει την τοποθέτηση ενός tablet σε ρόλο δεύτερης οθόνης, έτσι ώστε ο χρήστης να έχει πάντα τον οπτικό έλεγχο της συνολικής μίξης, ενώ ρυθμίζει τις παραμέτρους ενός συγκεκριμένου καναλιού ή γκρούπ.

Συνολικά η Aureus υποστηρίζει 14 encoders, 9 motorized faders (100 mm) και 45 υποφωτιζόμενων μπουτόν. Οσον αφορά τη διασυνδεσιμότητα, διαθέτει 16 XLR-1/4’’, RCA, Bluetooth και USB (A/B) inputs. Φυσικά διατίθεται Phantom power (48 V) σε κάθε ένα από τα 16 κανάλια εισόδου για την τροφοδοσία πυκνωτικών μικροφώνων και ενεργών DI box, ενώ όσον αφορά τις εξόδους διαθέτει 14 outputs, στα οποία περιλαβάνονται 10 XLR καθώς και θύρες USB και AES digital.
Στον τομέα των εφέ, το μίξερ ενσωματώνει μια εκτεταμένη γκάμα από on-board reverbs και delays που προέρχονται από τη σειρά FX series digital effects της Peavey.
Συνολικά διατίθενται 23 effects μέσω δυο ‘μηχανών’, ενώ προφέρονται λειτουργίες simple και advanced για τους πιο ψαγμένους χρήστες.

Τα EQ που περιλαμβάνει ο μίκτης σε όλες τις εισόδους και εξόδους, είναι 5 περιοχών πλήρως παραμετρικά. Επίσης ο Aureus περιλαμβάνει 8 busses, 2 mains και 4 DCAs, καθώς και 8 Aux sends. Οσον αφορά το χειριστή, μπορεί να μιξάρει είτε απευθείας πίσω από το μίξερ, είτε απομακρυσμένα μέσω remote χειριστηρίου, χάρη στο onboard Wi-Fi.
Μέσω Password-assigned busses ο κάθε μουσικός μπορεί όχι μόνο να έχει τη δική του μίξη, αλλά και να την ελέγξει με τη χρήση οποιασδήποτε συσκευής μπορεί να έχει πρόσβαση σε έναν browser συμβατό με HTML5.
Οι χρήστες μπορούν να συνδέσουν έως και 10 συσκευές ταυτόχρονα προκειμέου να ρυθμίσουν οποιαδήποτε παράμετρο της μίξης.

Περισσότερες πληροφορίες για τη διαθεσιμότητα και την τιμή του Aureus 28 θα σας δώσουν στην εταιρία Stollas Music…

Επαφή
Stollas Music

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση