Διαφήμιση
Δευτέρα, 26 Απρίλιος 2021 14:39

Νέοι UHD server από την Simplylive

Η εταιρεία Simplylive με χαρά ανακοίνωσε την κυκλοφορία τριών server UHD ViBox Replay:

-          ViBox Replay 6-Channel UHD (ή8Ch FHD)

-          ViBox Replay 8-Channel UHD (ή8Ch FHD)

-          ViBox Replay 12-Chanel UHD (ή 12Ch FHD)

Όλες οι εκδόσεις περιλαμβάνουν δίσκους αποθήκευσης SSD 5x4TB και προσφέρουν συνολική χωρητικότητα εγγραφής 32 ωρών σε UHD ανάλυση ανά server. Υπάρχει επίσης δυνατότητα αναβάθμισης διπλής χωρητικότητας δίσκων αποθήκευσης 5x8TB με εγγραφή 64 ωρών. Αυτές οι νέες λειτουργίες προσφέρουν τον πιο ισχυρό συνδυασμό replay στην αγορά.

Η Simplylive συνεχίζει να βελτιώνει τόσο τις τεχνολογίες GPU και CPU για να αναβαθμίζει την πιο προηγμένη λύση replay στην αγορά.
Οι χειριστές του replay έχουν άμεση πρόσβαση σε 6, 8 ή 10 κάμερες χάρη στην κύρια δυνατότητα του ViBox για μόνιμη εγγραφή loop.

Αυτές οι λύσεις ViBox προσφέρουν δυνατότητες και για το μέλλον με την υποστήριξη σύνδεσης τόσο 12Gbps και 3Gbps SDI για αναλύσεις UHD και FHD αντίστοιχα. Οι χρήστες μπορούν να ξεκινήσουν με τις τυπικές αναλύσεις 1080i HD, να μεταφερθούν σταδιακά σε FHD και τελικά να φτάσουν σε 10bits UHD.

Οι λύσεις επόμενης γενιάς είναι πλήρως δικτυώσιμες και επιτρέπουν την άμεση πρόσβαση σε τοπικές ή δικτυωμένες πηγές άμεσα και ταυτόχρονα. Το ViBox Replay UI multi-viewer επιτρέπει πολλές δυνατότητες layout για συγχρονισμένη περιήγηση στα πηγές καμερών ανάμεσα σε διαφορετικούς servers στο δίκτυο. Η μοναδική αυτή λειτουργία προσφέρει τεράστια πλεονεκτήματα στους χειριστές καθώς έχουν τη δυνατότητα να βλέπουν ταυτόχρονα έως και 15 κάμερες. Ο χειριστής μπορεί να περιηγηθεί απρόσκοπτα και να βρει τις ιδανικές γωνίες για να τονίσει τη δράση με ταχύτητα και ακρίβεια.

Η λύση ViBox replay συνοδεύεται με λογισμικό XPort και BMR για εξαγωγή επιλεγμένων clip, στιγμιότυπων και ISO streaming αντίστοιχα. Αυτές οι δυνατότητες λογισμικού της Simplylive λειτουργούν τέλεια με post-production engines όπως Adobe, Avid και Da Vinci, για απρόσκοπτη μεταφορά από/προς τους σταθμούς editing στον ViBox server.

Oι νέες αυτές επαναστατικές λύσεις ViBox replay κυκλοφορoύν από τις 30 Απριλίου του 2021.

Περισσότερες πληροφορίες θα σας δώσουν στην εταιρία Bon Studio που αντιπροσωπεύει τα προιόντα της Simplylive στην Ελληνική αγορά...

Επαφή
Bon Studio

Rate this item
(0 votes)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση